Důvod radikálního zhubnutí je na světě: Tomicové utekl manžel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Důvod radikálního zhubnutí je na světě: Tomicové utekl manžel!

Pavla Tomicová obětí hubnoucího podvodu.
Pavla Tomicová obětí hubnoucího podvodu. (Blesk)

Herečku Pavlu Tomicovou (60) po 19 letech opustil manžel, herec Ondřej Malý (56)! „Ano, je to pravda. Ondra od Pavly odešel. Pavla se k tomu nechce vůbec vyjadřovat, tak ji, prosím, respektujte, není na tom dobře,“ řekl Aha! jeden z rodinných přátel.

Do krize se manželé, kteří spolu mají dceru Anežku (22), dostali už v září minulého roku a v prosinci se Ondřej rozhodl k radikálnímu řezu: odešel od Pavly a ta od té doby začala procházet neuvěřitelnou proměnou. Radikálně shodila a v červenci na filmovém festivalu v Karlových Varech ji už málem nikdo nepoznal. Měla dole 35 kilo!

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

Všichni si mysleli, že drží drastickou dietu, ona se ale »pouze« psychicky týrala. Přestože tam přijela představit svůj nový film, kde má hlavní roli, manžel Ondra jí doprovod nedělal. Přitom dosud se na většině akcí, ve filmech i na jevišti manželé svorně objevovali bok po boku.

Tomicová z StarDance: Už nosím o dvě čísla menší oblečení!

Video se připravuje ...

Pavla, kterou na festival doprovodil syn Adam (30) z prvního manželství, nepřítomnost manžela tehdy omlouvala: „Muž dorazit nemohl, má pracovní povinnosti.“ Herečka, kterou proslavily filmy Snowboarďáci, Vlastníci, seriál Slunečná nebo StarDance, drží manželův odchod přísně pod pokličkou. A co je jeho důvodem, nechce říct ani její nejbližší okolí.



Přečtěte si
AHel
23. 8. 2022 • 23:58

Herecký svět je jedna velká postel, říkají sami herci. Tak ať se nediví. Našel si mladší, to se stává, proč z toho šílet, hubnout a ještě si uhnat nějakou nemoc. V Praze je každý druhý rozvedený. Asi chtěl rodinu, tak jí bude mít. Slečně Kociánové přeji hodně zdraví a zdravé miminko a ať jim to klape. Možná nechtěl stát vedle bečky, kterou paní Pavla dlouhá léta byla. Do jejich vztahu nevidíme. Dívejte se do blízké budoucnosti a žijte dál. Na všechno musí být dva, tak nechte ty kecičky o potvoře!!!

Drazena Hamplova
23. 8. 2022 • 12:52

Paní Tomicová, držte se. Jste sluníčko, to se neztratí. Vašeho pána je mi líto. Moc vám to společně slušelo. Paní Kociánovou nemám ráda, no ulovila vašeho pána, co jiného dodat, je ro mrrchaaaa. Byla jsem na ní v divadle, v Hradci Králové, před 15. lety. Byla jsem v té době těhotná, v 8. měsíci. Hrála ve hře o ženách, o různých generacích. Ona si hraje v televizi na stydlivou, ale je to odporná zrůda. V divadle kde jsem na ní byla, tak na představení provokovala mého muže, viděla že má těhotnou manželku a stejně. Já jsem v té době prožívala těžké období, protože můj muž v té době spal se svou kolegyní a já jsem to věděla. Tak chování paní Kociánové, která v mém muži poznala ***ře. Nedá se to popsat, ale já tuto herečku od té doby vnímám jako potvoru a nevěřila bych ji. Působila na mě, jako šlapka. Jako kamarádku bych ji nechtěla. Je mi vašeho pána moc líto. Je otázkou času, kdy přesedlá na někoho jiného. Má to v sobě. V těhotenství jsou ženy citlivé a já jsem tenkrát prožívala tak těžké období. Od té doby je tato herečka jediná, která mi je odporná. Drže se Pavlo, z vás vyzařuje pravý opak, rozdáváte radost a smích. Na rozdíl od divné Kociánové. No, je to šok, ale u ní mě to nepřekvapilo.

jity
22. 8. 2022 • 10:46

Také ji držím palce a aby se ji zase vrátil úsměv. Neni jediná komu se to stalo, takových ještě bude a bylo.

ivanak
22. 8. 2022 • 06:45

Vůbec nechci být zla a už vůbec hodnotit. Jen tak k tomu radikalnimu hubnutí. Paní Tomicova nemůžu si pomoci, ale jako baculka byla plná elánu. Už v jejich očích je vidět trápení a jiskra zmizela.Tak snad se z toho brzy dostane. Držím palce...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.