Místo obdivu studená sprcha! Tomicová to pěkně schytala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Místo obdivu studená sprcha! Tomicová to pěkně schytala

Pavla Tomicová zhubla 35 kilo.
Pavla Tomicová zhubla 35 kilo. (Blesk)

Radikální proměna herečky Pavly Tomicové (60) naráží na tvrdé mantinely. Její nová image se vůbec nelíbí divákům. Ti se jednohlasně shodují, že jim chybí jejich boubelka. 

Pavla Tomicová rozparádila Vary. Mnozí totiž herečku z oblíbeného seriálu ZOO totiž na první pohled vůbec nepoznali. Z korpulentní dámy se jako mávnutím kouzelného proutku stala štíhlá gazela. „Zhubla jsem 35 kilo. Mně se to vždy povede shodit, ale pak se to zase vrátí zpátky,“ prozradila Blesku a dodala: „Začala jsem hubnout už dřív, ale je to vidět až teď v létě.“

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

Sama Tomicová má ze sebe velkou radost a cítí se dobře. Podle zjištění eXtra.cz ale fanouškům seriálová veterinářka Anežka chybí. „Jako krásná práce... Super, chválím... Ale myslím, že když byla při těle, vypadala lepší... Ale i tak přeji hlavně zdravíčko, to je nejdůležitější,“ komentovala její proměnu na facebooku jedna z divaček a dalším nezbývalo než souhlasit. „Chápu, že je to ze zdravotního hlediska pro tělo lepší, i sama herečka se musí cítit dobře, ale jako baculka měla šmrnc. Teď bohužel ne. Každopádně klobouk dolů, muselo to stát spoustu dřiny a odříkání,“ píše další. „Obdivuji ji, ale za mě když byla baculatá, tak byla hezčí, no,“ zněla další zklamaná reakce.

Upřímná Pavla Tomicová: Od StarDance jsem zase hodně přibrala!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Jajina Miková
9. 7. 2022 • 16:58

Jenom obyčejná závist. Moc jí to sluší. Pipini závidí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.