Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Opět zhubla 20 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Seriálová hvězda Pavla Tomicová: DRASTICKY ZHUBLA! –20 KG!

Herečka Pavla Tomicová
Herečka Pavla Tomicová (Foto Aha! - Alexandr Malachovský, ČT, ara)

Má to s kily jako na houpačce. Pavla Tomicová (59) v roce 2018 zhubla 25 kilo díky perným tréninkům při taneční soutěži StarDance a také musela změnit jídelníček kvůli cukrovce. Jenže přišla pandemie covidu a váha začala jít zase nahoru. Diváci seriálu ZOO ale mohou herečce opět zatleskat. Shodila totiž znovu. A to rovných 20 kilo!

Ve Slunečné byla její prostořeká prodavačka Ála Konvičková ještě taková pěkňoučká, spíše by se řeklo korpulentní. „Byla jsem zvyklá, že se hodně hýbu, ale kvůli covidu to najednou nebylo možné,“ rekapitulovala Tomicová svůj nárůst váhy. Začalo ji zlobit koleno, takže nemohla moc chodit. Raději už ani nestoupala na váhu. Taky si vedle toho rozhodila správně nasazený jídelníček. Sebekriticky přiznává, že k tomu ještě ulítávala na sladkých limonádách. „Opravdu jsem špatně jedla, teď se snažím být střídmá,“ prozradila. Také jí prý moc pomáhá, že točí ZOO a má stále co dělat. Radost a motivaci jí samozřejmě přináší i to, že je štíhlejší o dvě konfekční velikosti.

V seriálu ZOO se objeví druhý nejkrásnější muž planety – Martin Gardavský

Video se připravuje ...

Herečka Miluška Bittnerová (44): Minus 10 kg

Po narození dnes již skoro tříleté dcery Betynky se »české Marilyn Monroe « stále nedařilo dostat se na vytouženou váhu. Teď ale Miluška Bittnerová (44) hlásí deset kilo dolů! Jak se jí to povedlo? „Ani sama nevím,“ svěřila Nedělnímu Aha! jedna z nejvnadnějších českých hereček po čtvrteční premiéře komedie Skotský syndrom ve Strašnickém divadle v Praze. „Určitě to bude tím, že pořád běhám kolem své dcerky. A možná i tím, že jsem hodila všechny diety za hlavu a přestala se trápit svou váhou,“ dodala Miluška se smíchem.

Moderátorka Petra Křivková- Svoboda (39): Minus 5 kg

Z fleku by mohla zamířit na přehlídková mola! Moderátorka a dvojnásobná maminka Petra Křivková- -Svoboda (39) shodila 5 kilo a dle svých slov teď váží méně než před druhým těhotenstvím. „Mám asi jedenapadesát kilogramů, ale diety v tom nejsou. Loni na podzim jsem měla zřejmě covid a neměla jsem dlouho moc chuť na jídlo,“ svěřila blondýnka, jež své dokonalejší křivky zúročila v prestižní reklamní kampani.. „Do toho se samozřejmě snažím skloubit rodinu a pracovní povinnosti, což je někdy náročné. A také nejím na noc,“ dodala stálice Televizních novin na Nově.

Miluška Bittnerová: Když žádné sebevědomí nemám, nemohu ho dceři předat. Snad to zvládne její otec

Video se připravuje ...

Modelka Eliška Bučková (32): Plus 8 kg

Královna krásy z 2008 prakticky od počátku modelingové kariéry bojovala s poruchou příjmu potravy a dlouho trvalo, než Eliška Bučková (32) veřejně přiznala, že se stále potýká s anorexií. Podle jejích slov je teď už ale vše jinak. „Plus osm kilo. Materiál už mám, teď tomu ještě dát tvar,“ napsala pyšně modelka k snímku v plavkách. Výsledné foto ale vzbuzuje rozporuplné reakce a fanoušci se dotazují, kde že nabraná kila jsou. Snad Eliška brzy získá dle svého popisku tvary a předvede světu, že boj s anorexií má definitivně za sebou.



Přečtěte si
Greta
30. 5. 2022 • 12:07

Ať si každý dělá s tělem co chce, ale proč to neustále dávají do éteru, ta zhubla ta taky, no a co? Samé filtry a člověk je neustále podváděn, i obyč lidé si dávají na profil filtry a mají dobrý pocit

Alva
29. 5. 2022 • 10:39

Tato herečka mně nikdy neohromila, neoslovila.

ovoce111
29. 5. 2022 • 08:01

A proč to přiznávat? Každého osobní věc i rozhodnutí. Magnusek byl morbidně obézní, nic jiného mu nezbývalo, když neměl pevnou vůli. A plastiky jsou každého věc. Já žádnou nemám, ale když je zdařilá a pomůže třeba zlepšit sebevědomí, proč ne. Mimochodem, u lidí, které vzhled živí, je to asi logické. Kdyby o sebe nedbali, tak zase píšete, jak jsou zanedbaní

zuzakirsch
29. 5. 2022 • 06:40

Bariatrickou operaci přiznal jen Magnusek, je jasné, že i další ji postoupili. Dělají se jich ve světě i u nás plno. Ale stejně jako u evidentního zvětšování prsou se i v tomto zapírá a zapírá a zapírá. Adele, Mariah Carey,..., Tomicová, Bittnerová,... A kdo viděl prsa Decastelo, když jí bylo po dvacítce, tak má o složení jejich současných taky jasno...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.