ŠOK pro Tomicovou: Manžela jí přebrala kolegyně a čeká s ním dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

ŠOK pro Tomicovou: Manžela jí přebrala kolegyně a čeká s ním dítě!

Na ulici se Ondřej a Kristýna chovali jako letitý pár.
Na ulici se Ondřej a Kristýna chovali jako letitý pár. (tip od čtenáře)

To je ale překvápko! Pavle Tomicové (60) odloudila muže kolegyně Kristýna Kociánová (37). A s Ondřejem Malým (56) čeká dítě! Podle snímků, které jsme získali na základě tipu od čtenáře, je porod na spadnutí.

Hvězda seriálů Ulice či Slunečná tak musela čelit hned dvěma ranám krutého osudu. Nejen, že jí utekl manžel, ale rovnou si čile založil novou rodinu. Jejich Anežka (22) bude mít brzy díky tatínkovi nevlastního bratříčka nebo sestřičku. To nepotěší.

Není se co divit, že je Pavla poloviční. Z takových nervů mizí kila jedno za druhým. Jak těžko jí asi muselo být před kamerou, když se měla v seriálu ZOO coby veterinářka Anežka Krásná smát, a přitom jí krvácelo srdce... V současné době drží oblíbená herečka bobříka mlčení a není se jí co divit.

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

Ale před deseti lety ještě vesele prozradila, čím ji její manžel uchvátil: „Svým chlapáctvím. Nejdřív jsme se stali velkými přáteli a pak, ani nevíme, kdy a jak, tu byla láska. A pak, a to přesně víme, kdy a jak, jsem otěhotněla a narodila se naše Anežka.“ Bohužel tak nějak podobně to nejspíš bylo i s Kristýnou...

I Kristýna zhubla

Život píše podivné scénáře. Ještě jednu věc mají Kristýna s Pavlou kromě Ondřeje společnou. Shodou okolností i Kristýna hodně zhubla. Když hrála sestřičku Mirku v Ordinaci v růžové zahradě, byla to boubelka. V roce 2015 se jí podařilo sundat 12 kilo.

Mlžící Roman Šebrle: Zapletl se do otázek na manželku a rozvod!

Video se připravuje ...

Druhý krach manželství

Pro Pavlu je to už druhý krach manželství způsobený životním partnerem. „Žila jsem s fajn kamarádkou. Můj první manžel, s nímž mám syna Adama, byl totiž homosexuál,“ prozradila herečka, když hrála v seriálu Ulice Simonu. Deset let se oba snažili to nějak překonat. Nakonec zůstali u přátelství a exmanžel odjel po rozvodu do Ameriky.



Přečtěte si
fany22
4. 9. 2022 • 17:18

Paní Blanko, zkuste se odpoutat od vlastní ukřivděnosti. Malý rozhodně nevypadá na notorického hledače a proutníka, co kácí ženy na potkání. Aspoň já ho v něm nejsem schopna vidět. Tedy v tom bude asi něco hlubšího. A protože neznáme podrobnosti soužití s Tomicovou, ani vztahu s Kociánovou, vyhrožovat pomstychtivě karmou, je, promiňte, dost primitivní.

fany22
4. 9. 2022 • 17:03

Ale jdi, Ty. Když si protřelá potvůrka ( jistěže jen příklad ) pojistí úspěšného chlapa těhotenstvím, a ten důvěřivec si ji vezme, neznamená to, fakt NEZNAMENÁ, že ta žena se může chovat jakkoli špatně (bezohledně, egoisticky a například dle vašeho oblíbeného slovníku - i zanášet), a ten muž to má nadoživotí.
Nemá.
Výkřik o zlodějkách snad nechat raději bez reakce. Nebo to už neplatí, že Vondráčková je taak chytrá a krásná a má daleko na víc. ?

Dianthos
4. 9. 2022 • 13:19

Zlodějka je zlodějka a muž je snad předmět?? Můžete ukrást pouze něčí majetek. Ne člověka, který není otrok.

Dianthos
4. 9. 2022 • 13:16

Zuzo, s tím nesouhlasím. Vybrala si toho posledního, kdo na ní upadnul.
Oni se znali roky z divadla. Zřejmě byli přátelé. A zřejmě jejich přátelství přerostlo v něco víc, jako se mu to kdysi stalo s Pavlou.
Což je vlastně nejlepší základ vztahu, když se ti lidé znají. Ne jako Kolečko, který upadl na Vignerovou a záhy mu sdělila, že je těhotná. Takový vztah pak není na čem stavět.

Dianthos
4. 9. 2022 • 13:11

Děláte, jakoby Malý byl majetkem své manželky, který jí byl zcizen! On je svobodná bytost, i když se kdysi oženil. Kdyby neexistovaly rozvody, mnoho lidí by do manželství vůbec nevstupovalo.
Dobrovolně s ní žil a dobrovolně od ní odešel, když už s ní žít nechtěl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.