Tomicová zlomená nevěrou: TĚŽKÉ PROBLÉMY V PRÁCI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tomicová zlomená nevěrou: TĚŽKÉ PROBLÉMY V PRÁCI

Pavla Tomicová zhubla 35 kilo.
Pavla Tomicová zhubla 35 kilo. (Blesk)

Chybělo málo a natáčení seiálu ZOO bylo ve vážném ohrožení. Odchod manžela oblíbenou hvězdou seriálu. Pavlu Tomicovou (60) totiž natolik paralyzoval, že nebyla týdny schopna práce...

Herečka musela přistoupit ke krajnímu řešení a požádat produkci o překopání dosavadních plánů. Vzhledem k tomu, že si ale celý produkční tým práce Tomicové váží, rádi jí vyšli ve všem vstříc. 

„Zkraje roku Pavla nesla soukromé trable opravdu těžce. Je to obrovská profesionálka, ale tělo si řeklo dost. De facto se sesypala, a tak musela produkci několikrát požádat o čas na zotavenou. Někdy to byl týden, někdy pár dnů, den… Vždy dala vědět dopředu. Samozřejmě jí vyšli ve všem vstříc,“ měl redakci eXtra.cz potvrdit člen štábu, který je zavázán mlčenlivostí, a tak si přál zůstat v anonymitě.

Upřímná Pavla Tomicová: Od StarDance jsem zase hodně přibrala!

Video se připravuje ...

„Byla to pro ni obrovská pakárna. Celá ta situace byla šílená, z toho obrovský stres, a protože se jí to podepsalo i na zdraví, musela si odpočinout. Necítila se dobře. Měnily se natáčecí plány, přesouvaly její obrazy nebo upravovaly scénáře. Někdy to bylo i ze dne na den, takže šlo docela o honičku, ale pro Pavlu by se tu všichni rozdali,“ sdělili také informátoři ze štábu.

Odpočinek ale přinesl kýžené ovoce, neb na celku není indispozice herečky vůbec patrná. „Obdivuju ji. Do ateliéru přišla zničená, jakmile ale padla klapka, celá se rozzářila a okamžitě byste jí uvěřili, že pod sluncem není šťastnějšího člověka,“ měl údajně potvrdit jiný ze členů natáčecího týmu. 

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
4. 9. 2022 • 13:44

A co Kociánová udělala? Zamilovala se a čeká dětátko.
Už teď doplatila na to, že je její partner o tolik let starší. Nebude to tak dlouho trvat a bude se o něho muset starat. To je ta její daň za lásku a šťastnou rodinu.
Jestli kvůli partnerovi ztratí několik přítelkyň a fanynek, tak z toho se svět nehroutí. Ti praví přátelé jí soudit nebudou a ty falešné nemusí řešit. Na ty by se stejně nikdy nemohla spolehnout.

j.p.toman
31. 8. 2022 • 08:22

Hlavní chyba Tomicové byla, že začala hubnout až po rozvodu, chtělo to obrácený postup.

ovoce111
30. 8. 2022 • 18:27

Hlavně že zvladla a zvládá lajny kokainu, tím už se Tomicová nechlubí.

veselabublinka
30. 8. 2022 • 17:42

Pavlo, vy jste životní optimista to zvládnete. Vím, že to strašně bolí a časem to přebolí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.