Pavlu Tomicovou zneužili kvůli hubnutí: Drzý podvod na boubelky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavlu Tomicovou zneužili kvůli hubnutí: Drzý podvod na boubelky!

Pavla Tomicová
Pavla Tomicová (Profimedia)

Hvězda seriálu ZOO uvízla v síti podvodníků. Pavla Tomicová (60), která se od podzimu potýkala se svou váhou a podařilo se jí zhubnout 35 kilo, se stala obětí podvodníků. Postavili si na ní reklamu na internetu.

Herečku to pěkně nadzvedlo. Na svém profilu na sociální síti uvedla vše na pravou míru: „Na hubnutí jsem nic neužívala a hlavně jsem se nepodílela na žádné takové reklamě. Prosím, upozorněte na to své kamarády a známé. Moc mě to zlobí, zneužili mé osoby a budu moc vděčná, když o tom podvodu budete informovat co nejvíce lidí. Děkuji vám moc,“ uvedla Tomicová.

Hvězda seriálu ZOO Pavla Tomicová: Jak jsem zhubla 35 kilo!

Video se připravuje ...

Žádná zázračná dieta

Jako prostořeká Ála Konvičková ve Slunečné byla ještě korpulentní. Změny přišly až se seriálem ZOO, kde Pavla představuje ošetřovatelku Anežku. Díly se předtáčejí s jistým předstihem, takže to nebylo hned patrné. Herečka se k hubnutí postavila čelem už na podzim. Nebyla v tom ale žádná zázračná dieta, stačilo jen upravit jídelníček. „Hlavně jsem začala jíst pravidelně,“ prozradila deníku Aha! sama Tomicová.

Minus 35 kilo

A přišla odměna v podobě ubývajících kil. To byla velká motivace. Už na jaře diváci sledovali čím dál hubenější Anežku. V létě bylo dole neuvěřitelných 35 kilo. Oblíbená herečka šokovala celý karlovarský filmový festival.

Povislou kůži musí odřezat! Charlotte Štiková zhubla už 40 kilo, zůstaly jen obří vnady

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.