Protekce v seriálu Policie Modrava: Za dobrotu na žebrotu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Protekce v seriálu Policie Modrava: Za dobrotu na žebrotu

Režisér Jaroslav Soukup s partnerkou Petrou Martincovou
Režisér Jaroslav Soukup s partnerkou Petrou Martincovou (profimedia.cz)

Třiapadesátiletá herečka si na jednu stranu stěžuje, že ji vztah s režisérem zničil kariéru, na druhou stranu ale nemá problém, říct mu doma o roli!

„Petra mohla hrát v seriálu už od začátku. Dal jsem jí přečíst scénáře první série, ale nic vhodného tam pro ni nebylo. Navíc nemá ráda tu urputnost hrát za každou cenu. Uplynuly roky, a pak se jednou vrátila ze setkání jejich ročníku DAMU v Poněšicích, kde do ní spolužáci hučeli, že je hloupá, když nehraje,“ naprášil manželku Jaroslav Soukup (75) v Blesku.

Hvězda Policie Modrava Zdeněk Palusga:

Video se připravuje ...

„Nějak se jí to rozleželo a přišla za mnou, jestli by v poslední řadě seriálu nebyla pro ni nějaká role. Docela mě to zaskočilo, tak jsem jí řekl, že o tom musím popřemýšlet, protože dějové linky už byly hotové. Nakonec jsme jí tam dopsali roli zdravotní sestřičky, která v ordinaci na Srní už několik let chyběla. Takže to je celé,“ bez okolků přiznal protekci režisér seriálu Policie Modrava.

„Když se novináři, nebo spíše režiséři dozvěděli, že žiju s režisérem Soukupem, přestali mě obsazovat. Jednoho dne jsem se rozhodla, že to ustřihnu. Dala jsem se směrem turistického ruchu, takže jsem vlastně musela změnit celý život,“ přesto všechno lamentuje Petra Martincová kvůli manželství s režisérem na Expresu.cz.

Policie Modrava: Při natáčení autonehody šlo o život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Iva Pelcová-Horáková
26. 8. 2022 • 10:52

Martinka žádnou protekci nepotřebuje, je to výborná herečka a naopak se divím,že ji nikde neobsazuje, všechno má svůj čas, držím palce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.