Ze zákulisí natáčení seriálu Policie Modrava: Vražda pod posedem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ze zákulisí natáčení seriálu Policie Modrava: Vražda pod posedem!

Norisová se svou seriálovou tetičkou v podání Jany Bouškové.
Norisová se svou seriálovou tetičkou v podání Jany Bouškové. (Foto Aha! – Pavel Machan, TV Nova)

Hlavním zločinem třetího dílu čtvrté řady seriálu Policie Modrava je vražda právníka Mareše přímo pod loveckým posedem na cestě ze Srní k šumavskému plavebnímu kanálu.

„Scéna byla složitější, protože jsme museli zapojit pyrotechniku,“ prozradil deníku Aha! režisér Jaroslav Soukup (75). „Když vrah vystřelí, oběti se musí protrhnout košile a při tom vyšplíchne trocha krve,“ popsal režisér. To byla práce pro specialisty na zvláštní efekty z Barrandova. Zahrál si i poštovní holub. Na kapitánku Janu Vinickou alias Soňu Norisovou (49) už podruhá čeká zločin související s jejím milým Petrem Gabrielem neboli Florianem Stadlerem (46).

Mše za Hanu Maciuchovou (†75): Jak vzpomínal Jaroslav Satoranský?

Video se připravuje ...

V minulé řadě mu ukradli skleněné housle, nyní ho někdo vydírá prostřednictvím holuba. Gabriel, jemuž scénář předepsal romantické chvíle s oblíbenou kriminalistkou, se na ni musí obrátit tentokrát ve velmi prozaické věci. Najde ráno před domem klec s poštovním holubem a dopis, který požaduje 2000 euro. Podnikatel sice hned vyhrkne, že to není mnoho, což možná nadzvedne některé diváky ze židlí, ale naštěstí zasáhne vyšetřovatelka přezdívaná Policie Modrava. Zakáže mu peníze poslat. Vychytralého pachatele chytí a chudák holub přestane sloužit zlu.

Zkušená německá hvězda

Florian Stadler má s krimiseriály zkušenosti. Doma v Německu si zahrál v kriminálním seriálu Poldové z Rosenheimu a v kriminálce Zločin v Alpách.

Tento týden v Ulici: Nezvaná návštěva, šokující zprávy z nemocnice a rozchod na spadnutí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.