Poručík Filip Tomsa: Musí mezi nahotinky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poručík Filip Tomsa: Musí mezi nahotinky

Natáčelo se v erotickém klubu v Železné Rudě.
Natáčelo se v erotickém klubu v Železné Rudě. (Foto Aha! – Pavel Machan, TV Nova)

Šumavská kriminální pátračka je zpátky! Soňa Norisová (49), Filip Tomsa (38) a další ze Srní už zítra vtrhnou na obrazovku ve čtvrté, a poslední, řadě seriálu Policie Modrava. A start bude drsný, ale i lechtivý.

Někdo zastřelil bývalého policistu, nyní soukromé očko, a stopy vedou do klubu pro pány. Natáčelo se prý v Železné Rudě, v opravdovém erotickém podniku a se skutečnými tanečnicemi. Poručík Kamil Sedláček se bude červenat až za ušima. Uvidíte sami.

Herečka Petra Martincová: Kvůli ní vznikla Policie Modrava!

Video se připravuje ...

Touto řadou oblíbený seriál s dvoumilionovou sledovaností definitivně skončí. „Skutečně už nejsou další dobré příběhy,“ dušuje se režisér Jaroslav Soukup (75), jenž napsal roličku i pro svou manželku. Obec obohatila nová postava zdravotní sestřičky v podání Petry Martincové (53), což je právě jeho paní.

40 a dost!

„Celkem čtyřicet dílů je dost. Nechci poslouchat, že už to není ono,“ brání se režisér. Herci by rádi hráli dál, třeba loňské natáčení brali jako krásnou dovolenou, a rejža má dost sil. Jenže jak sám říká, případy jsou prý již přebrané...

Hvězda Specialistů Martin Dejdar: V nových dílech přijdou zajímavé zvraty!

Video se připravuje ...

Aby tvůrce vše mohl uzavřít opravdu s lehkou hlavou, dal do poslední řady vyšetřovatelce Janě Vinické i pořádnou lásku, která něco vydrží. Bude šťastná s majitelem sklárny v podání německého herce Floriana Stadlera (49). Jen ten major Koutný, jehož hraje Jaroslav Satoranský (82), jde opravdu, jak dlouho sliboval, do penze. Tah dosadit místo sebe do Klatov kapitánku Vinickou mu nevyšel. Ale pro radu si prý může pátračka kdykoli přijít za ním na chatu. Klidně pěšky...

Taťjana Medvecká
Všichni se na ni ptají, ale... V Srní fakt neprodává!

O neuvěřitelné oblibě seriálu Policie Modrava a jejích hrdinů svědčí i slova Taťjany Medvecké (68), prodavačky v místním konzumu. „Představte si, že lidé si mi stěžovali, že byli v Srní v obchodě, ale já tam nebyla,“ svěřila se herečka. Vedoucí prodejny čelila podobným stížnostem. „Říkala lidem, že už mám po směně,“ smála se herečka.



Přečtěte si
Dianthos
4. 9. 2022 • 14:05

Poněkud mě děsí, jak někteří lidé promítají seriál a jeho postavy do reálného života! U pár jedinců se nějaká psychická úchylka dá očekávat, ale tady jsou davy lidí, které nenávidí herečku v negativní roli až tak, že jí vyhrožují smrtí.
Hledat herečku za pultem ve vesnickém obchodě, to snad ani není možné. Kdyby to byl jeden člověk, dva... Tady to vypadá, že je jich víc. Lidé stále překvapují... A děsí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.