Pořádná závislost Taťjany Medvecké: Nedokáže přestat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pořádná závislost Taťjany Medvecké: Nedokáže přestat!

Pohřeb Jany Hlaváčové - Taťjana Medvecká
Pohřeb Jany Hlaváčové - Taťjana Medvecká (Blesk:CNC / Pavel Machan, Martin Hykl, Marek Pátek)

Asi by to nikdo nečekal, ale čerstvě sedmdesátiletá Taťjana Medvecká každý den visí na internetu. „Je to zatím moje jediná závislost. Ale pořádná,“ řekla deníku Aha! herečka. „Každé ráno vstávám s tím, že pustím net a budou tam nějaké dobré zprávy,“ dodala po premiéře komedie Návštěva na zabití.

Poprvé v životě si herečka zahrála v Divadle Kalich, a jde o velkou změnu – je to totiž o poznání menší scéna než Národní divadlo, kde je Medvecká v angažmá. „Na malá jevišti jsem zvyklá, protože už od školy mám to štěstí vystupovat ve Viole a v dalších menších divadlech. Na hře Návštěva na zabití mě nadchlo, že jde o komedii,“ vysvětlila, proč roli nastudovala. Hraje vražednici, před níž varují i na internetu. Jak to má v soukromí, zabila by někdy ráda někoho? „To víte, že ano. Politiky různých režimů. Ale nejde brát spravedlnost do svých rukou, od toho jsou soudy. Naštěstí, když mě něco naštve, stačí mi kouknout na rozkvetlý strom a jsem šťastná. Zacvrliká kos a mám pusu od ucha k uchu,“ prozradila Taťjana vesele. Jako jediná neměla na premiéře nikoho z rodiny, jejím kolegům přitom usedli do hledišti celé rodinné klany! Dcery Medvecké a její manžel na středeční premiéru přijít nemohli, Taťjana prozradila, že využijí jiný termín.

Komedie Návštěva na zabití

Do domu vtrhne výstřední návštěva (Medvecká) a manželé (Laurinová a Ruml) začínají mít velký problém. Vedle originální zápletky, skvěle vystavěných situací a jiskřivých dialogů přináší také otázky k zamyšlení: Mají být slušnost, úslužnost a ohleduplnost bezbřehé? Čemu v dnešní době můžeme věřit?

Miluje divadlo

Bývalý fotbalový útočník Jan Koller s přítelkyní Zuzanou má divadlo rád a na premiéry do Kalichu chodí často.

Taťjana Medvecká na pohřbu Josefa Somra: Těžce skrývaný pláč!

Video se připravuje ...

Sladké potěšení

Matouš Ruml (38) si se synem Nathanaelem (14) v Návštěvě na zabití rovnou zahrál. Představují, jak jinak, otce a pubertálního syna. Do klubu přinesli na oslavu premiéry vlastnoručně udělané tiramisu, pomáhala i Matoušova dcera Mia (11). Kdyby Matouš nebyl herec, byl by dozajista cukrář.

Dancingerová k nepoznání!

Obtížného souseda, který dopadne špatně, hraje Marek Pospíchal (46), kterému v hledišti tleskala životní partnerka, hvězda seriálů Kukačky a Zlatá Labuť, Marta Dancingerová (32). Vychovávají spolu tři děti. Martu ale v divadle skoro nikdo nepoznal, protože má nyní kratší mikádo.

Půvabná trojice

S přítelem, díky němuž už vylétla z rodného hnízda a vede si vlastní domácnost, přišla starší dcera Sabiny Laurinové a Josefa Vojtka Valentýna. Nechyběla ani mladší Mia, jejímž tatínkem je zubař Karel Kameník. Sabina vypadala spíš jako sourozenec svých potomků.

Rodinný podnik

Vnučka bývalého šéfa činohry Divadla Na zábradlí, scenáristy a dramatika Karla Steigerwalda (78) Charlotte Steigerwaldová (18) představuje v komedii dceru Rumla a Laurinové. Hraje také v Divadle Na Fidlovačce. Slavný dědeček z ní má velkou radost.

Taťjana Medvecká - divadlo Kalich

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.