Hvězda z Policie Modrava Taťjana Medvecká: HOROR NA MAŠINĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězda z Policie Modrava Taťjana Medvecká: HOROR NA MAŠINĚ

Jak se na to leze?
Jak se na to leze? (Foto Aha! – K. Kopáč, narodni-divadlo.cz, TV Nova, ara)

Má řidičák, ale nikdy doopravdy neřídila. V právě natáčené komedii Tátou proti své vůli čeká herečku Taťjanu Medveckou (68) jedna filmová premiéra navíc – jezdí totiž na motorce. A to se jí zatím stalo ve skutečném životě jen jednou! A měla z toho strach.

 „Kamarád mě svezl na mopedu z Baby do Podbaby,“ zavzpomínala se smíchem pro Aha! herečka, která v posledních letech točí jeden film za druhým. „Mně docela stačí městská hromadná doprava! Na motorce se totiž bojím,“ dodala upřímně hvězda seriálu Policie Modrava. Nejspíš tam si jí filmaři zase všimli, Taťjana je především skvělá divadelní herečka, členka činohry Národního divadla. 

Taťjana Medvecká: Moje duše je mladá, tělo ale už skopičiny nezvládá

Video se připravuje ...

Při natáčení motorkářské scény v Hradci nemusela mít žádné obavy. V prvním záběru stačilo na motorku jen nasednout, v tom druhém už se ale řítila vpřed. No, tedy i s mašinou, řidičem a kameramanem se vezla na speciálním vozíku. A když jela kvůli opakování záběru potřetí či počtvrté, jízdu si doopravdy užívala. V romantické komedii režiséra Tomáše Dianišky (38) hraje nemocnou maminku redaktora Lukáše v podání Kryštofa Hádka (40), která touží po vnoučeti a Lukáš jí toto přání splní. Byť trochu oklikou.

„Paní Medvecká je úžasná žena,“ vyznal se pro Aha! herec během pauzy při natáčení. „Taková, jako mámy bývají. Ale stává se, že někdy mluví dětem do života až moc. A v tomhle filmu si to právě vyříkají,“ prozradil Hádek. Tomáš Dianiška na režisérské židli vysvětlil, čím ho příběh zlákal. „Mě zaujalo, že tam jde i o smrt, že to není běžná vztahová komedie, jakých se natočí desítky,“ vysvětlil. Snímek Tátou proti své vůli se začal točit v říjnu v Bratislavě, nyní se natáčení přesunulo do prostor Hvězdárny a planetária v Hradci Králové. Premiéra se plánuje na půlku příštího roku.

Taťjana Medvecká na pohřbu Josefa Somra: Těžce skrývaný pláč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.