Tvář jako po zápase! Viděla jsem celý zástup svatých, lká Petra Janů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tvář jako po zápase! Viděla jsem celý zástup svatých, lká Petra Janů

Petra Janů na chalupě
Petra Janů na chalupě (prosím poslat Janě H., díík)

Zpěvačka Petra Janů oslavila 70. narozeniny. Do nové životní etapy ale nevykročila tak úplně pravou nohou. Naopak! Ozvaly se jí závažné zdravotní komplikace a přiznala dokonce strach o život. 

Covid je slovo, které ve zpěvačce navozuje nepříjemné vzpomínky. Není to totiž tak dávno, co jí nemoc vzala nejprve strýce, a hned na to tetu, která neunesla bolestnou zprávu, že její manžel už nežije. Jejich syn, který rodiče nakazil, se zase pod nátlakem pocitů viny, pokusil spáchat sebevraždu. Skok z okna nakonec přežil, ale psychickou zátěž si nese pořád. 

Petra Janů se chystá na velké oslavy: Jak prožívá trému?

Video se připravuje ...

Není proto divu, že když nedávno Petra Janů po vyprodané Lucerně, uĺehla s respiračním onemocněním, přepadl jí obrovský strach, že ji čeká stejný osud. „Byla to příšerná nemoc. Dusila jsem se, myslela jsem si, že je to covid,“ ​uvedla pro eXtra.cz. „Teď ale mezi lidmi lítají takové virózy, že se tím někteří lidé trápí i tři čtyři neděle. U mě to bylo naštěstí kratší. Už je to dobré, i ten koncert v Mariánkách jsem už stihla odehrát a pokračuji dál v turné," dodala.

Zpěvačka se nyní snaží maximálně odpočívat, aby nabrala síly. Poslední dobou toho na ni bylo opravdu víc než dost. Měsíc před nemocí jí totiž při venčení pejska potkala další nehoda. „Nechytila jsem zajíce, jak se vypráví, ale zato vím, jak tvrdá je silnice. Viděla jsem celý zástup svatých i s hvězdičkami. Naštěstí bez zlomenin, vyraženin atd. Anděl strážný hlídal dokonale, ale má tvář je jako po zápase MMA,“ sdělila tehdy. Nezbývá než doufat, že už se jí smůla přestane lepit na paty. 

Trojitá tragédie v rodině Petry Janů! A Absolonová zaplatila za Hornu dluhy

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.