Janů vyhledala odborníka: Machr, udělal ze mě zase člověka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Janů vyhledala odborníka: Machr, udělal ze mě zase člověka

Petra Janů
Petra Janů (Aha! Martin Pekárek)

Zpěvačka Petra Janů (69) před lety zažila něco, z čeho má asi každá žena hrůzu. Rozhodla se podstoupit plastiku obličeje a nechala si do něj aplikovat metacrill. Bohužel, zákrok nedopadl podle jejích představ a zpackanou operaci musela začít řešit.

Celý incident se odehrál v roce 2018, kdy ji dokonce ani její fanoušci nemohli poznat. Petře byl do obličeje aplikován metacrill, ale bohužel to lékař přehnal s množstvím a navíc se zjistilo, že na danou látku je zpěvačka alergická. Nikomu o tomto incidentu ale neřekla.

Petra Janů se chystá na velké oslavy: Jak prožívá trému?

Video se připravuje ...

Spekulovalo se, zda se Petra neléčí s nějakými zdravotními problémy. Ona do poslední chvíle zatloukala, ale nakonec šla s pravdou ven. Dnes je ráda, že se jí podařilo obličej zachránit. „Na tohle téma už vůbec nechci hovořit. Jenom děkuju pánu bohu, že mi to nezůstalo a že se s tím dalo ještě něco dělat,“ svěřila se Janů. „Opravdu moc děkuju panu doktorovi Pavlu Pacákovi z Institutu lékařské kosmetiky v Českých Budějovicích, kde ho pravidelně navštěvuju. Je to machr, který ze mě udělal zase člověka. Jinam už nevkročím,“ vychválila zpěvačka doktora, který má podle ní zlaté ruce.

Dnes už vypadá opět skvěle a dokonce na sobě před časem začala pořádně makat, aby shodila nějaká ta přebytečná kila. Už 19. října ji totiž čeká jubilejní koncert v pražské Lucerně, kde oslaví své půlstoletí na scéně. Pochopotelně tam chce vypadat co nejlépe a už se nemůže dočkat.

Jak bydlí zpěvačka Petra Janů v pražských Dejvicích?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.