Nešťastná Petra Janů (69): BRUTÁLNÍ ZRANĚNÍ OBLIČEJE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nešťastná Petra Janů (69): BRUTÁLNÍ ZRANĚNÍ OBLIČEJE!

Petra Janů zřízená k nepoznání! Proboha, co se jí stalo?
Petra Janů zřízená k nepoznání! Proboha, co se jí stalo? (Foto: P. Janů, P. Machan)

Tohle se jí nezdálo ani v tom nejhorším snu! Petra Janů (69) nemůže se svým obličejem zase mezi lidi. A je to až tak hrozné, že ruší nejbližší koncerty. „Nechce se mi snad vůbec ani žít,“ svěřila deníku Aha! zpěvačka. Co se jí stalo?

V noci z úterý na středu ji na chalupě u Třeboně vzbudil pejsek, že potřebuje vyvenčit. Petra vstala a mátožně se s ním vydala na procházku po asfaltové silničce lemující její chalupu. „On mi najednou překřížil cestu, já o něho zakopla a letěla střemhlav po držce dolů, se kterou jsem ve finále drhla asfalt,“ popsala deníku Aha! karambol sama zpěvačka.

Petra Janů se chystá na velké oslavy: Jak prožívá trému?

Video se připravuje ...

Odnesly to nejen kolena a lokty, ale především obličej. „Řvu a pláču. Vypadám hůř, než když mě zohyzdili tím metacrillem. Jsem napuchlá a oteklá, nevypadám jako já, prostě fuj hnus,“ komentovala rozčíleně Janů. A na důkaz svých slov nám poslala snímek svého zohyzděného obličeje.

„No uznejte, že takhle nemůžu mezi lidi! O víkendu a v příštím týdnu jsem měla mít několik koncertů. Všechno ruším. Tohle si lidé nezaslouží,“ vzlykala Petra. „Leduju se, mažu si otoky, beru i prášky proti opuchlinám. Nic víc dělat nemohu,“ posteskla si zpěvačka. Do dvou týdnů by snad měla být v pořádku, aby odzpívala velký koncert ke svým 70. narozeninám, který ji čeká 19. října v pražské Lucerně. „V Lucerně budu zase ta čupr baba. Tedy, jestli zase nezakopnu o to moje zlato,“ uzavřela Petra Janů s hořkým úsměvem.

Petra Janů o Hance Zagorové: Pamatovat si ji budu se sklenkou šampíčka

Video se připravuje ...

Zrádný metacrill byl horší

Právě na svůj narozeninový koncert chtěla být Petra krásná. Před nešťastným pádem se jí dokonce podařilo získat zpět svou podobu. Pozůstatky metacrillu, který jí na čas zohyzdil tvář, se téměř vytratily. „Opravdu moc děkuju panu doktorovi Pavlu Pacákovi z Institutu lékařské kosmetiky v Českých Budějovicích, kde pravidelně navštěvuju. Je to machr, který ze mne udělal zase člověka. Teď jsem ale zase tam, kde jsem byla,“ běduje zpěvačka. Naštěstí jde ale jen o asfalt a nikoli zrádný metacrill, kterým chtěla omládnout a on ji paradoxně uškodil.



Přečtěte si
Kosodrevinka
8. 9. 2022 • 09:05

V jej veku takto sa prezentovať 😪

defakto
8. 9. 2022 • 08:22

... napřed se zhuláká a pak se diví , že to takhle dopadne ! A ještě se vymlouvá na ubohé zvíře.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.