Zpěvačka Petra Janů (69) o zpackané plastice: ZÁCHRANA OBLIČEJE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvačka Petra Janů (69) o zpackané plastice: ZÁCHRANA OBLIČEJE!

Změna v obličeji byla naštěstí jen dočasná.
Změna v obličeji byla naštěstí jen dočasná. (Foto Aha! – Martin Pekárek, Mária Rušinová)

Rozhodla se, že v pražské Lucerně oslaví s fanoušky své 70. narozeniny a bude při tom krásná. A tak teď Petra Janů (69) nebojuje jen s kily navíc, ale také s pozůstatky bioplastické látky, která jí načas změnila tvář!

Zpěvačka nikdy nezapírala, že o svůj obličej nejrozmanitějšími způsoby pečuje. „ Pokud je to potřeba, aplikují mi pod kůži látku metacrill, která podporuje tvorbu vlastního kolagenu, a vrásky jsou pryč,“ komentovala.

Jak bydlí zpěvačka Petra Janů v pražských Dejvicích?

Video se připravuje ...

Příliš velká dávka

V roce 2018 se jí ale bioplastická látka stala téměř osudnou. Její obličej v místě aplikace otekl a objevila se tuhá místa. Zjevně jí aplikovali větší dávku metacrillu, navíc se zjistilo, že je na něj zpěvačka alergická. „Na tohle téma už vůbec nechci hovořit. Jenom děkuju pánubohu, že mi to nezůstalo a že se s tím dalo ještě něco dělat,” prohlásila Petra, když ji teď reportéři Aha! navštívili na chalupě u Třeboně. Už jí to ale velmi slušelo, v tváři to byla zase ona.

Životní rozhodnutí

„Opravdu moc děkuju panu doktorovi Pavlu Pacákovi z Institutu lékařské kosmetiky v Českých Budějovicích, kde ho pravidelně navštěvuju,“ prozradila zpěvačka. „Je to machr, který ze mě udělal zase člověka. Jinam už nevkročím!” zařekla se Petra.

Trojitá tragédie v rodině Petry Janů! A Absolonová zaplatila za Hornu dluhy

Video se připravuje ...

»Plexisklo« v obličeji

Metacrill se skládá z mikroskopických částic polymeru (polymetylmetakrylát), který je známější jako plexisklo. Materiál se aplikuje pomocí speciální kanylky s jehlou. Lékařka ji vpíchne do podkoží a injekční stříkačkou pak do kanyly vtlačí gel s výplňovým materiálem.

Dvojí oslava

Do rukou MUDr. Pacáka se zpěvačka svěří i před 19. říjnem, kdy ji čeká velký narozeninový koncert. „Když člověk strká čumák na veřejnost, je jeho povinností dobře vypadat. Navíc v Lucerně nebudu slavit jen kulatiny, ale i padesát let na scéně. Také tam bude Česká televize, která o mně točí dokument, takže tím spíš se musím snažit vypadat k světu!” rozhodla se Petra.



Přečtěte si
Uživatel_5348500
28. 8. 2022 • 20:04

Metacrill, který si Janů nechala aplikovat Dr. Němečkovou se nedá odstranit z obličeje ani jiných míst, je to nevstřebatelný materiál, proto ona vypadá jak oteklá a tlustá, je to zcela jiná tvář.Co jsem viděl poslední foto, vypadá stále stejně otekle, tak nevím, jak jí mohl výše zmiňovaný lékař z Buějovic pomoci.

ppadys13
10. 8. 2022 • 15:46

Ta už je za zenitem,jako mnoho dalších.

Greta
10. 8. 2022 • 15:15

Když je to důchodkyně tak ať si užívá důchodu a nechodí na drahé vynálezy odstranit vrásky, ať sedí doma a neřeší jak vypadá, užívá si zdravíčka, jídla a je to, stejně mladí mají jiné pŕedstavy o zpěvu, ale když lidi chodí a platí tak co že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.