STRACH O ŽIVOT! Petra Janů se nechce vrátit do Prahy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

STRACH O ŽIVOT! Petra Janů se nechce vrátit do Prahy

Petra Janů
Petra Janů (Aha! Martin Pekárek)

Tak moc miluje práci a svoje fanoušky, že je ochotna riskovat i zdraví. V tom nejteplejším dni v roce, kdy se ručička teploměru měla pohybovat mezi 36 až 38 stupni celsia, se Patra Janů (70) rozhodla zpívat a poskakovat na hřišti.

„Ta Rovná u Sokolova mě v těch tropech oddělá. Je to docela brzo, od šesti večer. Nevím, jak to dám, ale budu muset,“ řekla Aha! Petra, která celé léto tráví na chalupě na Třeboňsku, ve stavení s metrovými zdmi a vlastním rybníčkem, který zpěvačka pojmenovala po svém manželovi Michal. „V chalupě dole je chladno i v těch největších vedrech. To nevycházím, občas skočím do rybníka a je mi blaze,“ komentuje zpěvačka a dodává: „Když jsem byla mladá, ráda jsem se slunila a milovala jsem vedro. Teď je to pravý opak.“

Petra Janů o Hance Zagorové: Pamatovat si ji budu se sklenkou šampíčka

Video se připravuje ...

Sebevražedné noci

Proto prý Petru mohl trefit šlak, když zjistila, že její koncert u Sokolova vyšel zrovna na ten nejteplejší den a ona musela kvůli němu odjet na dvě noci do Prahy. „V mým pražským bytě, který má okna na jih a pere do nich sluníčko celý den, se vůbec nedá vydržet. Ty dvě noci budou pro mne sebevražedné. Myslím, že to nepřežiju,“ vzdychá Janů. Zpěvačka letos vůbec nevyhledává sluníčko a teplo. Dokonce poprvé za posledních deset let neodletěla a ani neodletí na řecký ostrov Lefkada, který si zamilovala.

Nechce civilizaci

„Loni jsem tam byla a nějak se mi to zprotivilo. Už je to všude moc turistický a to já moc nemusím. To jsem raději na chalupě obklopena rybníkem a lesy. A Praha? Do té, kdybych občas nemusela, tak mi vůbec nechybí. Civilizace už pro mě není,“ usmívá se zpěvačka, která tento měsíc vystupuje ještě 27. července na zámku v Mělníce a den na to v zámecké zahradě na Kladně. „Doufám, že vedra už pominou,“ přeje si Janů.

Jak Petra Janů slavila 70 let

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Květa Korchová
17. 7. 2023 • 18:52

Kdo je zvědavý na 70ti letou poskakující stařenku zpívájící z playbacku? Neumí důstojně stárnout? Má potřebu soucitu?

miroslav sedláček
17. 7. 2023 • 15:34

Nechce se mi věřit, že nemá v bytě klimatizaci, jestli že ne proč?

miroslav sedláček
17. 7. 2023 • 15:33

Nechce se mi věřit, že nemá v bytě klimatizaci, jestli že ne proč?

Genevive Winklerová
17. 7. 2023 • 08:32

Smradlavá makrelo..no máte zajímavý nick ale s vaším názorem souhlasím,,, je obrovský rozdíl vnímání života běžného člověka provázejícího slávu a popularitu jo i ona si zažila ten vrchol slasti, ale ten není na věky a proto se ty "celebrity" když dojdou do běžné fáze stáří potýkají jinak i přes řekněme placenou reklamu si musí uvědomit, že je jediná a říkám znova jediná spravedlnost na tomto světě bez ohledu na peníze, postavení atd. KONEC ŽIVOTA

smradlavamakrela
16. 7. 2023 • 09:52

Umělci CZ si myslí že jsou nestárnoucí 🤣🤣🤣
Ale v 70ti jsou to dědečkové a babičky jako každej jinej. Nechtějte je vidět nenašminkovaný.
Nerozeznali by ste je od starý Blažkový.
To jen bulvár jim stále falešně lichotí. Ale pravda je jiná . No a babka už na stáří nesnese vedro ,má návaly.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.