Vystrašená Petra Janů (71): ZDRAVOTNÍ KOLAPS A ZÁKAZ LÉKAŘE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vystrašená Petra Janů (71): ZDRAVOTNÍ KOLAPS A ZÁKAZ LÉKAŘE!

Petru Janů opět paralyzovala viróza. Pokolikáté už?
Petru Janů opět paralyzovala viróza. Pokolikáté už?  (Foto Aha! – Martin Pekárek, archiv Česko-slovenský ples, ara)

Měla být hlavní hvězdou na Česko-Slovenském plese v Obecním domě, na poslední chvíli se ale Petra Janů (71) musela omluvit. Přestože hodinový koncert sliboval pěkný honorář, vystoupení zrušila. Proč?

Petra se do Obecního domu na večer plný luxusu, bohatých firem a zářivých celebrit moc těšila. Zpěvačku ale z minuty na minutu nečekaně zradilo zdraví a s tím se nedá nic dělat. „Večer před Obecním domem jsem vystupovala na plese v Ústí nad Labem, tam už jsem odzpívala v horečkách. Doufala jsem ale, že to do rána vyležím,“ řekla Aha! Janů.

Chytlo to i průdušky

Když se Petra ráno vzbudila, bylo jí ještě hůř. Sotva mluvila a rtuť teploměru ukazovala 39 °C! Janů tedy nelenila a šla okamžitě k lékaři. Ten diagnostikoval těžkou virózu a důrazně doporučil večer na plese nevystoupit a to nejen kvůli horečkám, ale i proto, že zpěvačce už mezitím viróza sedla na průdušky, což je zvlášť pro zpěváky velmi nebezpečné.

Petra Janů slaví 70 let

Video se připravuje ...

Nemocná a zklamaná

Zpěvačka se tedy pořadateli plesu okamžitě omluvila a samozřejmě si také nechala vystavit neschopenku. „To kdyby ji potřeboval pořadatel,“ sdělil Aha! Petřin manažer René Kekely. „Strašně mě a celou moji kapelu Amsterdam ten Obecní dům mrzí. Ležím ale čtvrtý den v posteli a zdá se, že mi je fajn. Musí. Ve čtvrtek s Amsterdamem zpívám v Jindřichově Hradci a potom mě čekají další plesy. Nemůžu si dovolit marodit,“ míní Petra.

Bojí se covidu

Není jediný rok, kdyby Petra Janů nemusela rušit kvůli viróze koncerty. Na nachlazení a chycení virů je náchylná víc než kdokoli jiný. A poslední roky má z onemocnění vždycky hrůzu. Covidu se bojí jak čert kříže. A není divu, vždyť vybil poslední zbytky její rodiny.

Speciální kostým

Na jubilejní 10. ročník Česko-Slovenského plesu si Petra nechala ušít speciální róby. Kalhotový kostým a šaty. Teď doufá, že obé ještě využije na jiných plesech. Ty už ale nebudou pod záštitou prezidentů obou republik a neproběhnou v takovém lesku.

Potřetí těhotná moderátorka Gabriela Lašková: Pohlaví už ví!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.