Nezhojená bolest Petry Janů: Nejdříve výčitky, pak skok z okna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nezhojená bolest Petry Janů: Nejdříve výčitky, pak skok z okna

Petra Janů
Petra Janů (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Osud si nevybírá a nemilosrdný umí být ke každému bez ohledu na to, zda je slavný nebo nikoli. Své o tom ví i zpěvačka Petra Janů (70), která za poslední roky utrpěla těžké ztráty.

Pro někoho to byl nemilý důvod omezování se v běžném životě, pro jiné krutá realita, která zanechala následky. Řeč je o koronavirové pandemii, kterou už někteří vymazali z paměti, jiní ji z ní naopak již nikdy nevymažou. Zpěvačka Petra Janů kvůli koronaviru pochovala strýce s tetou. Bolest se znásobila i z toho důvodu, že její bratranec neunesl tíhu výčitek a skočil z okna. Syn zesnulých rodičů totiž byl nakažen jako první a vir přenesl i na otce s matkou. Ti bohužel boj se zákeřným virem prohráli. 

Nejprve zemřel tatínek, krátce nato maminka. Jak napsal server Expres.cz, zpěvaččin bratranec se natolik vinil ze skonu svých rodičů, až ho to dohnalo k pokusu o sebevraždu skokem z okna. Pád i přes několik zlomenin ovšem přežil. „Bratranec je v rámci možností v pořádku. Ta doba byla pro všechny těžká,“ vzpomíná s těžkým srdcem Petra Janů, jež měla s tetou a strýcem dobré vztahy.

Petra Janů o Hance Zagorové: Pamatovat si ji budu se sklenkou šampíčka

Video se připravuje ...

Byli navíc jedni z mála, kteří zpěvačku oslovovali jejím rodným jménem – Jana Petrů. „Říkali mi tak moji milovaní teta a strýček ze Slaného, kteří bohužel odešli po pár týdnech během covidu,“ vyjádřila se stručně k citlivému tématu Petra Janů, která smutek zahání prací i srazy s nejbližšími, tím spíš v období letních prázdnin. „Kromě koncertů a vystoupení, které mám v diáři, budu hlavně na mé milované chalupě,“ sdělila své plány v rozhovoru pro výše uvedený server Petra Janů.



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
22. 8. 2023 • 16:01

Neumí stárnout s grácií. Přitom jsou to všechno babičky zamaskovaný mejkapama.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.