Zpěvačka Petra Janů v bolestech: KOLAPS PO ŽIVOTNÍM KONCERTU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petra Janů v bolestech: KOLAPS PO ŽIVOTNÍM KONCERTU!

Petra Janů slaví jubileum
Petra Janů slaví jubileum (archiv Blesku)

V Lucerně, kterou naplnila až po strop, oslavila před týdnem s předstihem svoje 70. narozeniny a také 50 let na hudební scéně. A potom Petra Janů (69) padla! Včerejší koncert v Mariánských lázních už musela zrušit. „Skolila mě těžká viróza,“ prozradila deníku Aha! zpěvačka.

Den po Lucerně si jela odpočinout na chalupu, kterou má poblíž Třeboně. „Za týden startuju v Mariánkách narozeninové turné a mám před sebou asi deset koncertů, tak chci být patřičně odpočatá a k tomu potřebuju přírodu a vzduch,“ řekla tehdy deníku Aha! zpěvačka.

Je mi mizerně

To ovšem netušila, že místo relaxování bude zápasit s horečkami, kašlem a bolestí v krku. „Kde jsem to chytla, opravdu nechápu. Je mi ale vážně mizerně, zazpívat jedinou písničku nepřipadá v úvahu,“ posteskla si Janů. Nyní se láduje prášky a nevyleze z postele. A protože má skutečně chalupu na samotě u lesa, musela poprosit kamarádku z Českých Budějovic, aby jí nakoupila.

Petra Janů se chystá na velké oslavy: Jak prožívá trému?

Video se připravuje ...

Vzkaz fanouškům

„No vážně mě to štve a mrzí. Omlouvám se fanouškům,“ vzkázala Petra s tím, že koncert v Mariánkách přeložila na 4. listopadu. „Nedokážu si představit, že tohle by se mi stalo před Lucernou. To bych snad nepřežila,“ dodala.

Narozeniny před sebou

Petru Janů čeká koncert i v den jejích skutečných narozenin, tedy 19. listopadu v Jablonci nad Nisou. Do té doby bude snad fit. V ten den také Česká televize odvysílá dokument Kaleidoskop, který částečně točila i v Lucerně.

Petra Janů o Hance Zagorové: Pamatovat si ji budu se sklenkou šampíčka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jirik-ta
28. 10. 2022 • 10:54

Jirik-ta
28. 10. 2022 • 10:53

Uživatel_5348500
27. 10. 2022 • 18:40

Vypadá jinak a blbě, není to ona,. protože má v obličeji nevstřebatelný metacrill,. který se běžně nedává, opravit to nejde, jak ona sama píše, že jí to nějaký dr. v CB vylepšil. To si jen myslí, je jak oteklá a tlustá, jiné rysy. Kdyby si radši dala běžné výplně, udělala by lépe, prachy na to má. Facelift už před lety měla. s tím se netajila, ale je možné ho dát opět. No, ted´už to nemá cenu díky tomu metacrillu, který dělá pod kůží jen problémy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.