Strach o Petru Janů: ODŘÍZLI JI OD SVĚTA! Nemohou se jí dovolat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Strach o Petru Janů: ODŘÍZLI JI OD SVĚTA! Nemohou se jí dovolat

Petra Janů
Petra Janů (Aha! Martin Pekárek)

Volaný účastník je dočasně nedostupný... To je nejčastější věta, která se ozývá v mobilu Petry Janů (70). Zpěvačka se na chalupě, kde dlouhodobě žije, nemůže nikomu dovolat a nikdo se ani nemůže dovolat jí. Přátelé pak o ni mají strach!

Nejen ona, ale i její sousedé na Třeboňsku, jsou kvůli opakovaným a častým výpadkům mobilní sítě závislí na pevné lince. A ani ta občas nefunguje. Ani tísňová linka?!₂ Situace je dokonce rok od roku horší. „Loni to bylo dokonce tak, že byl výpadek totální a nešlo zavolat ani na tísňovou linku. Kdyby se tu něco stalo mně nebo někomu ze sousedů, nemáme šanci si zavolat ani pomoc,“ zlobí se zpěvačka.

„Už mě to vážně štve. Dlouho jsem mlčela, ale po nové zkušenosti a vyjádření mluvčí O2 jsem se rozhodla, že mlčet už nebudu. Tohle není jednadvacáté století, ale osmdesátá léta. A ta arogance a neschopnost největšího telefonního operátora je děsivá,“ svěřila deníku Aha! Petra Janů (vlastním jménem Jana Petrů), které dokonce nejde ani internet.

Petra Janů se chystá na velké oslavy: Jak prožívá trému?

Video se připravuje ...

Jak dlouho ještě?

„Paradoxem je, že sedm kilometrů od nás je rakouská hranice a jejich signál tu funguje dobře. Za dvacet let ale O2 nebylo schopno posílit tady signál, a když má člověk pevnou, ani ta mu nejde,“ dodává zpěvačka naštvaně.

Vzkaz operátora: Obraťte se na policii!

Když manažer Petry Janů kontaktoval mluvčí společnosti O2 Veroniku Zachariášovou, nestačil se divit, jakou odpověď dostal. „Dobrý den, toto není číslo technické podpory. Děkuji za pochopení. Využijte, prosím, naši zákaznickou linku nebo problém nahraďte prostřednictvím aplikace Moje O2. Pokud máte strach o zdraví paní Petrů, pak se, prosím, obraťte na policii. Děkuji za pochopení, V. Zachariášová.“

Petra Janů slaví 70 let

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Pavel Kožusznik
5. 6. 2023 • 13:06

On není problém jenom O2, Vodafone je stejná tragédie.

eromik
5. 6. 2023 • 08:42

Vy chytrej asi tam moc na výběr neni! Tam je problem letitej, mam tam tetu a o2 je opravdu firma na dvě věci. Jaky by to bylo vam, kdyby se vam tohle dělo. Není to o věku, ale o debilitě a aroganci operátora!

Uživatel_1282975
5. 6. 2023 • 08:09

Ve svém věku neumí změnit operátora?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.