Událost roku je tu! Petra Janů: BEZ JANDY ANI RÁNU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Událost roku je tu! Petra Janů: BEZ JANDY ANI RÁNU

Petra Janů s Petrem Jandou
Petra Janů s Petrem Jandou (Foto: David Malík)

Dva zanícení rockeři Petr Janda (80) a Petra Janů (69) to spolu po dlouhých 14 letech opět rozjedou v legendární Lucerně! Stane se tak už ve středu na zpěvaččině koncertě, kde Petra oslaví 70 let. Vyprodají opět sál?

„To by bylo, aby na tomhle mým jubilejním koncertě chyběl Petr! Je to bilanční koncert, takže bez Jandy ani ránu,“ usmívá se Petra, která si to s lídrem Olympicu rozdá v nehynoucích duetech Není nám už sedmnáct a Jedeme dál. Koncert bude natáčet Česká televize a objeví se v dokumentu Kaleidoskop, který televize uvede 19. listopadu, tedy přesně v den, kdy Petře bude sedmdesát.

Petra Janů se chystá na velké oslavy: Jak prožívá trému?

Video se připravuje ...

„A také mne tam pro ten Kaleidoskop vyzpovídají, jako že já budu mluvit o Petře,“ komentuje Janda s tím, že v Lucerně bude ještě filmový štáb dokumentaristky Olgy Špátové (38). „Ta zase točí dokument o mně a bude zpovídat Petru, tak jsem zvědav, jestli o mně bude mluvit stejně tak hezky jako já o ní,“ chechtá se Janda, který se na Petřinu narozeninovou Lucernu moc těší.

Uprostřed koncertu tam bude totiž také pokřtěno zbrusu nové cédéčko jubilantky Janů s názvem Hity a rarity. Jak už název napovídá, budou na něm i písničky, které nikdy nevyšly. A mezi nimi i Jedeme dál v operním podání rockerů a potom jejich duet Vzkříšená láska z muzikálu Ať žije rokenrol. „No prostě si tu Lucernu s Petrou pořádně užijem,“ je přesvědčen Janda.

Jak bydlí zpěvačka Petra Janů v pražských Dejvicích?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nilud
16. 10. 2022 • 09:52

Kdy už konečně tito zombíci zmizí do nenávratna, dříve si převlékali na koncertech obleky, nyní pampersky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.