Marta Jandová dostala dárek od manžela: Bílý lavor místo myčky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jandová dostala dárek od milujícího manžela: Bílý lavor místo myčky

Marta Jandová
Marta Jandová  (profimedia.cz)

O tom, že je Marta Jandová (48) holka do nepohody, vypovídají zejména její neustálý úsměv a smysl pro humor. Zatímco její táta Petr Janda si užívá na Lipně, ona se s manželem, doktorem Miroslavem Vernerem (44), a dcerkou Maruškou vrhla na kempování. Takový styl dovolené chce i dost odvahy.

Všechno by bylo fajn, počasí jim přeje, o zábavu je postaráno, osmiletá dcera Maruška si zpříjemňuje volné chvíle krásnými malbami... Jen kdyby se to nádobí tak umylo samo! „Ano, i v kempu se dá vytvořit docela nepořádek,“ komentovala Marta fotku na Instagramu s hromadou špinavého nádobí čekajícího na zázrak.

Marta Jandová pro časopis Dieta

Video se připravuje ...

I když manžel se činil a snažil se tuto nepříjemnou činnost děvčatům usnadnit, dle dokumentace příliš neuspěl. „Míra koupil lavor, ať to s tím nádobím máme jednodušší,“ pochválila přesto svého milovaného manžela. Ve svém komentáři k životě v kempu ovšem připustila všeobecnou nejistotu a možné nebezpečí číhající kolem toalet: ,,Do sprch a na záchody zásadně s kamarádkami!“

Marta Jandová: : Chci zestárnout tak, abych pořád vypadala jako já

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.