Zkažená radost Petra Jandy? Dcera Marta vyřkla NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zkažená radost Petra Jandy? Dcera Marta vyřkla NE!

Marta Jandová s tátou
Marta Jandová s tátou (Instagram)

Dcera rockera Petra Jandy (80), Marta (48), je skvělá zpěvačka, navíc se nikdy netajila tím, že patří mezi největší fanoušky Olympicu. Když se proto připravoval muzikál Okno mé lásky, ve kterém hity kultovní kapely znovu ožívají, mnozí očekávali, že v něm bude účinkovat. Jenže - chyba lávky...

„O tomhle muzikálu jsem hodně přemýšlela a nabízelo se to, byl i malinký nátlak, jestli tam budu, ale mám teď spoustu natáčení, a hlavně ty budoucí termíny představení zasahují i do jarních prázdnin, a tam už máme s Maruškou plány, tak jsem řekla ne. Ale na druhou stranu mě to mrzí, chtěla jsem ukázat Marušce, jak divadlo funguje, teď to nevyšlo, ale ukážu jí to někdy příště,“ vysvětlila svoje důvody Marta pro Super.cz.

Premiéru si ale ujít nenechá. „Jsou to písničky mého táty, takže se těším, až pak po představení všichni přijdou do baru a připijeme si a dáme si s kamarády vínko,“ přiznala také.  

Petr Janda: Se smrtí syna se dodnes nesmířil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.