Zákaz pro Martu od táty Jandy: Vadí mi i to její porotcování v soutěžích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Stopka pro Martu od táty Jandy: Vadí mi i to její porotcování

Marta Jandová ronila slzy na koncertě táty
Marta Jandová ronila slzy na koncertě táty (archiv Blesku)

Muzikál Okno mé lásky plný hitů Olympicu sklízí úspěchy a slavný rocker a frontman kapely Petr Janda (80) si může mnout ruce. Přestože je z muzikálu nadšený, samotnému žánru se během své kariéry obloukem vyhýbal. Stejný přístup nyní očekává i od své nejstarší dcery Marty (48).

Vystupovat v muzikálu pro rockera Petra Jandu nepřichází v úvahu. Chlubit se muzikálem, který je inspirován nejslavnějšími hity kapely Olympic, to už je ovšem jiná! A Petr Janda neskrývá hrdost i nadšení. Muzikál Okno mé lásky od jeho premiéry neustále podporuje a nehodlá na tom nic měnit. „To mě bavilo, už jsem ho viděl několikrát a půjdu ještě znovu, abych viděl všechny protagonisty. Byl jsem ohromen, jaký to má spád a jsem ohromen i tím zájmem publika. 750 lidí na každém představení, dvacet představení v kuse,“ sdělil Janda plný euforie webu Super.cz.

Petr Janda: Ze smrti syna mám dodnes noční můry, nic horšího jsem nezažil

Video se připravuje ...

Sám by však v muzikálu vystupovat nechtěl, stejně tak by nechtěl, aby se v muzikálech objevila i jeho neméně úspěšná dcera, zpěvačka Marta Jandová. „Já jsem jí muzikály zakázal. Já nechci, aby hrála v muzikálech. Ona není muzikálová herečka a zpěvačka. Vadí mi i to její porotcování v soutěžích. Ona má talent na svoji sólovou kariéru. Já jsem nejradši, když zpívá s Die Happy, to na ní můžu oči nechat,“ dodal rázně Petr Janda.

Jak bydlí zpěvačka Marta Jandová ve svém domě s malebnou zahradou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.