Dcera Jandy Marta: Otevřeně o hádkách s manželem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dcera Jandy Marta: Otevřeně o hádkách s manželem

Marta Jandová s manželem
Marta Jandová s manželem (Profimedia)

Dcera frontmana Olympiků, Marta Jandová (49), žije s manželem, Miroslavem Vernerem, už dvanáct let. Z jejích sociálních sítí to ale vypadá, jakoby se poznali včera. Zamilované snímky vypadají jako z reklamy na dokonalé štěstí. Jak jen to dělá? 

„Dřív jsem si myslela, že není recept na šťastnou lásku, ale teď už vím, že je. Mé předchozí vztahy skončili tím, že jsme si neuměli říct, co je za problém. S mým manželem o tom mluvit umíme. Je důležité o všem mluvit, o tom, jak to cítí ten druhý,“ prozradila Jandová pro eXtra.cz. 

Marta Jandová prozradila, co nového se peče u nich v rodině!

Video se připravuje ...

Přiznala ale, že i v jejich vztahu se občas přežene nějaká bouřka a je to podle zpěvačky i správně. „Každý pár by měl být občas v hádce, protože pak se hezky usmiřuje,“ dodala. 

Není pochyb o tom, že je to ten pravý. Podle Marty to bylo zřejmé už na první schůzce. „První rande jsme měli na lodi na Matyldě. Během asi první hodiny jsem mu řekla snad všechny moje tajemství a on mně. I když jsem tenkrát ještě netušila, že právě on bude otcem mého dítěte, byla jsem strašně překvapená, jak jsem mu důvěřovala,“ tvrdí. 

Petr Janda: Se smrtí syna se dodnes nesmířil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jiří Hradec
5. 6. 2023 • 16:50

Kdy napraví lhář, podvodník a zloděj Petr Janda svou kriminální činnost v čele OSA? Ptá se Jiří Hradec, www.jirihradec.cz.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.