Muzikál Okno mé lásky: Tvrdý rocker rozplakal Jandu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Muzikál Okno mé lásky: Tvrdý rocker rozplakal Jandu!

Uslzený Petr Janda na premiéře filmu Okno mé lásky.
Uslzený Petr Janda na premiéře filmu Okno mé lásky.  (CNCenter Marek Pátek)

Moderní muzikál s dokonalou zadní projekcí a přitom písničky už trochu aspirující na důchod. To spojení vyšlo! Premiéra Okna mé lásky dojala i autora nesmrtelných hitů, lídra skupiny Olympic Petra Jandu (80). „Koukám, že jsem napsal pár pěkných písniček,“ prohlásil s dojetím.

Janda přiznal, že nejvíc ho dostal song Slzy mý mámy šedivý v podání zpěváka skupiny Arakain, tvrdého rockera Jana Toužimského (44). Ten ji taky na jevišti divadla Broadway úplně prožil, ne jen zazpíval. I další protagonisté nechali po čtyřech měsících zkoušení na pódiu duši. Hvězda seriálu ZOO Míša Pecháčková (18) přiznala, že písničky dopředu neznala. Teď více než tři hodiny nesleze z jeviště a tančí jako o život.

Petr Janda: Oslava osmdesátin stále trvá! A co ho nejvíc překvapilo?

Video se připravuje ...

„Hodilo se mi, že jsem šest let dělala závodně akrobatický rokenrol,“ přiznala. Stejně ze sebe vydá vše a je prý při děkovačce pěkně vyčerpaná. Představení muzikálu Okno mé lásky si nenechali ujít například Sagvan Tofi (58) a Jaroslava Obermaierová (76), kteří na této scéně také působí, hudební boss František Janeček (78), Bára Basiková (59) či Pavel Sedláček (80).

Petr Janda: Ze smrti syna mám dodnes noční můry, nic horšího jsem nezažil

Video se připravuje ...

Karel s Klárou

V muzikálu si zahrála také oblíbená moderátorská dvojice CNC Prima News Karel Voříšek (59) a Kára Doležalová (49). Jejich role jsou natočené na videu a představují sami sebe.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.