Ku*vy, chlast a chlebíčky: Discoland znovu ožije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ku*vy, chlast a chlebíčky: Discoland znovu ožije!

Poslední párty Discolandu Silvie
Poslední párty Discolandu Silvie (Blesk:Martin Hykl)

Velká párty Elegante Finito2022 v pražském One Clubu odhalila chystanou novinku! Na českou divadelní scénu co nevidět vtrhne představení Historky z Discolandu aneb ku*vy, chlast a chlebíčky. Hlasem už ji představil legendární herec Pavel Rímský (73). 

„Divadelní show je založená na autentických vzpomínkách DJ Uwy Vaníka z nejznámější diskotéky v České republice v 90. letech, kterou ovládal kontroverzní podnikatel Ivan Jonák.  Bude to místy skandální, vulgární, až neuvěřitelné, ale vtipné. Představí se UWA Vaník, Roman Ondráček, Martin Hub a Miroslav Kolodziej," láká na show Rímský. Jeho upoutávka odhalila, že se na scéně objeví např. kaskadér ze slavného Titanicu Jamese Camerona (68), polovina bývalého populárního dua Těžkej Pokondr nebo producent a moderátor Mirek Kolodziej, životní partner zpěvačky Šárky Rezkové (53).

Jednají s Kolečkem

Hvězdy nové divadelní show už za sebou mají focení plakátu. Momentálně všichni pracují na scénáři, jakmile bude hotový, rozeběhnou se zkoušky. „Na scénáři se také podílí Petr Kolečko, se kterým jednám. Premiéra bude buď v Divadle Kalich, jednám s Michalem Kocourkem nebo ve Studiu Dva," prozradil Roman Ondráček. Premiéra by mohla být ještě v první polovině tohoto roku.

Seriál Devadesátky sleduje skutečné kauzy té doby

Video se připravuje ...

Reflex podcast: Veronika Bednářová a Vojtěch Rynda o seriálu Devadesátky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.