Premiéra v Divadle Radka Brzobohatého: Principálce šlo o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Premiéra v Divadle Radka Brzobohatého: Principálce šlo o život!

Premiéra divadelní hry Hračička
Premiéra divadelní hry Hračička (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Na jevišti řádí polonahá. Principálka Divadla Radka Brzobohatého Romana Goščíková (40) to umí na scéně pořádně rozbalit. Hraje lékařku Maude a má na sobě jen dva kousky skrovného oblečení, někdy ani to ne.

Kostymérka dost ušetřila. V první polovině se ukáže Romana kolegovi Janu Fantovi (27) nahoře bez. Ve druhé polovině thrilleru Hračička je jen v negližé. „Nevadí mi to. Je to v roli, nemyslím na nic jiného než na hraní,“ vysvětluje herečka, proč ji nesvazuje stud. Ostatně Fanta, oblíbený moderátor z primáckého seriálu Dobré zprávy, se oblékáním taky příliš nezatěžuje. Lítá coby Peter po jevišti jen ve sklipech.

Premiéra jen čtyři dny po pohřbu: Myslím, že mi to teprve dojde, říká Romana Goščíková

Video se připravuje ...

K erotické hříčce nebo snad zamilované romanci má ale představení hodně daleko. Jde o hororový příběh. Hračička vypráví strhující příběh o touze někoho ovládat, síle osobnosti i ochotě vyspat se s někým, kdo může být naším popravčím. Klade si zkrátka otázku, jaké to je potkat se s psychopatem. Odpověď na ni Romana Goščíková dobře zná. „Mám dvě velké zkušenosti s psychopaty a oba byli mediálně známí lidé,“ prozradila herečka a principálka. Při přípravě na svou roli ale čerpala spíše z rad psychiatra Radkina Honzáka (84), který také usedl v premiérovém publiku.

Atomový herec

Čtvrteční premiéru musel Jan Fanta odehrát se zraněnou rukou. „Už asi před měsícem mi režisér Lukáš Burian říkal, ať s ní tak netřískám do linky, že to není potřeba. Ne nadarmo mi známí říkají, že jsem atomový herec,“ prozradil Aha! s úsměvem Honza. Před představením se mu navíc udělala vinou nervů vyrážka na zádech a také se potýkal se střevními problémy. Na výkonu mu ale nic z toho neubralo.

Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla?

Video se připravuje ...

Svlékat se bude i Vondráčková!

Jan Fanta alternaci nemá, zato Romana Goščíková se bude po prázdninách střídat s Lucií Vondráčkovou (43). Ta se v Hračičkovi poprvé objeví 14. září.

 



Přečtěte si
lekno
24. 6. 2023 • 22:17

Kdo napsal morbidní děj této hry ? Polonahé herečky věkem 40 a 43 budou předvádět sex-vztah s 27 letým hercem ? Ten se chudák ani nemůže vystřídat s jiným, aby si odpočinul. Bude se muset napařovat témeř nahý s oběma ženami. Po skončení toho všeho z něho zústane možná vyschlý pařez.. To je nyní nejmódnější divadelní trend – starší ženská se zajícem ve vzájemné nahotě ? Nakonec, nic nového pod sluncem. Úpadková dekadence, jako obvykle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.