Herečka Romana Goščíková smutní: Premiéra krátce po pohřbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Romana Goščíková smutní: Premiéra krátce po pohřbu!

Premiéru nezhatila ani smrt ani pohřeb.
Premiéru nezhatila ani smrt ani pohřeb.  (Robert Klejch )

Život musí jít dál, někdy je to ale velmi bolavé a složité. Když začala herečka a principálka Romana Goščíková (40) chystat v Divadle Radka Brzobohatého novou komedii svého muže Karla Janáka (52), nepomyslela na to, že během zkoušení přijde o někoho ze svých milovaných.

Jen několik málo dnů před očekávanou premiérou musela hledat čas a sílu vyrazit do rodné Ostravy na poslední rozloučení s milovanou babičkou. „Myslím, že mi to všechno dojde teprve teď,“ svěřila deníku Aha! Goščíková těsně po premiéře hry s názvem Vy nejste žena, pane.

Překvapivá reakce režiséra Janáka na focení jeho ženy pro Playboy: Tohle by čekal málokdo!

Video se připravuje ...

„Prostě to tak bylo a už nějakou dobu se k tomu schylovalo. Je to tak správně. Babička už měla jít, aby jí bylo líp...“ pokývala Romana smutně hlavou. „Do toho máme nemocného Ondráška, takže Karel musel hlídat, jelikož nemocné dítě jsme nemohli dát někomu na hlídání,“ dodala Goščíková s povzdechem. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.