Janák v seriálu Agrometal hodně riskuje: Nadělil manželce fešáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Janák v seriálu Agrometal hodně riskuje: Nadělil manželce fešáka!

Premiéra filmu Karel: Karel Janák s manželkou
Premiéra filmu Karel: Karel Janák s manželkou (Pavel Machan)

Režisér Karel Janák (51) zřejmě nemá pud sebezáchovy. V novém seriálu Primy s pracovním názvem Agrometal dal své ženě Romaně Goščíkové (39) roli, a navíc ještě krásného chlapa k tomu. „Kája si ho sám vyhlídl,“ prozradila Romana. „Jmenuje se Jan Burda a je to největší proutník široko daleko,“ dodala herečka.

Seriál napsal Rudolf Hrušínský nejml. (51) a pojednává o venkovské kapele. Romana Goščíková představuje velmi vytíženou Simonu. „Honzovi v seriálu přezdívají Komár. Právě proto, že vše, s prominutím, opíchá. A právě on po té mojí Simoně vyjede,“ prozrazuje děj Goščíková.

„A představte si, že mi ho na kamerových zkouškách vybral můj vlastní muž. Vyhlídl si ho dopředu v jedné reklamě a moc se mu líbí. Je teď pyšný na svůj objev, protože rád nachází nové tváře,“ dodává herečka. To ostatně o režisérovi Snowboarďáků není třeba připomínat. Právě on totiž stál v roce 2004 za zrodem idolů dívčích srdcí Jiřího Mádla (35) a Vojty Kotka (34).

Režisér Karel Janák: Vyhledávám recenze na svoje filmy, beru všechny názory!

Video se připravuje ...

Na jednu stranu je Romana z nového kolegy nadšená, a dokonce si s ním pořizuje selfíčka, ale na druhou stranu přemýšlí, jak je možné, že je manžel tak klidný a zřejmě vůbec nežárlí. Vždyť je jeho manželka o celých 12 let mladší. Karel Janák má ale jasné priority. Vyznává heslo: „Hlavně když to klape na place.“



Přečtěte si
zuzakirsch
5. 8. 2022 • 09:28

Manželku nacpe do všeho, co sám dělá. Ta asi na casting nebo kamerové zkoušky chodit nemusela.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.