PODZIM NA NOVĚ: Smutné loučení s Policií Modrava | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

PODZIM NA NOVĚ: Smutné loučení s Policií Modrava

Podzimní novinky na Nově
Podzimní novinky na Nově (TV Nova)

S nadcházející sezonou se Jaroslav Satoranský (82) vrací do modravského týmu policie. Bohužel už ale uvidíme majora Koutného v zapeklitých případech naposledy. Čtvrtou řadou seriál končí a i herec si posteskl, že loučení při poslední klapce bylo opravdu smutné.

Krásnou šumavskou přírodu si tak diváci vychutnají v osmi zbrusu nových dílech a pak se nadobro kapitola Policie Modrava uzavře. „Za ta léta natáčení jsem získal řadu přátel, a tak loučení bylo – jak už to bývá – smutné,“ přiznal Satoranský, který si dokonce pamatuje všechny případy, jež natáčel. „Příběhy byly pravdivé, napínavé, měly své tajemství a taky humor. A to je asi to, co si diváky získalo. Samozřejmě i to, že se odehrávaly v nádherné šumavské krajině,“ dodal herec. V seriálu už prý úplně hrát nechtěl, ale režisér a kamarád Jaroslav Soukup (75) se nenechal odradit.

Bez něj by to nešlo

„Vím, že když nechám pro Jaroslava napsat dobrou roli, tak ji určitě přijme, i když neustále upozorňuje na svůj věk, tak je plný síly,“ řekl Aha! režisér, jenž Jaroslava moc dobře zná. „Ví, že bez Koutného by to nešlo. I když jsme ho poslali do důchodu, radit může,“ dodal na závěr Soukup. Moudré rady zkušeného kolegy oceňuje vyšetřovatelka Vinická v podání Soni Norisové (48), jež v nových dílech bude cílit nejen na pachatele, ale i na osobní rovinu. „Čekají ji nějaké změny v osobním životě, ale to nemůžu moc prozrazovat, aby se diváci měli na co těšit. Ale myslím, že budou příjemně překvapení,“ naznačila slovenská herečka. Na nové díly se můžete těšit od 4. září.

Hvězda Specialistů Martin Dejdar: V nových dílech přijdou zajímavé zvraty!

Video se připravuje ...

Co dalšího Nova připravila na dlouhé večery?

Ulice: Překvapivé návraty

Nekonečný seriál začíná už svou 18. sezonu! Slasti a strasti oblíbených hrdinů odstartovaly už tento týden, a diváci tak budou s napětím sledovat, jak se například vyvine seriálový vztah Martina Fingera (51) a Lindy Rybové (46). Evžen si zlomené srdce, které mu Blanka rozcupovala na kusy, léčil u dcery v Austrálii. Jenže Blanka mu přesto chybí a rozhodne se ji překvapit svým příletem. „Diváci si většinou přejí, aby to Evženovi s Blankou vyšlo, nebo ať se zase vrátíme k sobě, což je hezké. Asi to vypadá, že to tam mezi námi hezky funguje,“ naznačil ke své roli a novým dílům Martin.

MasterChef: Kuchtíci opět v akci
Start: 30. srpna

Také letos diváci nepřijdou o oblíbenou show MasterChef – souboj amatérských kuchařů pod dohledem těch nejpovolanějších v oboru. V rolích porotců ostrých jako správný kuchyňský nůž se opět představí Jan Punčochář (42), Radek Kašpárek (41) a Přemek Forejt (35). „Těším se, jaká to bude zase zábava, těším se na venkovní výzvy, které jsou vždycky o něčem jiném než tady ve studiu, a těším se na soutěžící,“ řekl Punčochář, jenž patří k těm mírnějším z tria »katů« během rozhodování o titul krále vaření. Do inspirace mnohdy adrenalinového vaření se můžete pustit už v úterý 30. srpna. A pro velký úspěch uvaří i samotní šéfkuchaři, a to v pořadu Souboj na talíři, který startuje taktéž 30. srpna.

Co čeká hrdiny v Ulici: Nové lásky, pokus o sebevraždu, šikana, rozchod i velké návraty

Video se připravuje ...

Pan profesor a spol.: Manželé Dykovi a Gumy
Start: 1. září

Na obrazovky se vrací také Vojta Dyk (37) coby Pan profesor. Prostor na Nově dostala i jeho žena Tatiana Dyková (44) v novém seriálu Případy mimořádné Marty. Další seriálovou novinkou jsou Gumy. V desetidílném komediálním seriálu se představí Richard Krajčo (45) s Davidem Švehlíkem (50) v rolích svérázných automechaniků, kteří mají malou autodílnu a velké sny, na něž jim pochopitelně scházejí peníze.

Celý článek naleznete v tištěné podobě deníku Aha! (12. 8. 2022)

 

 

 



Přečtěte si
defakto
17. 8. 2022 • 09:01

... už bylo dost celé Modravy , chvála Bohu že je konec !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.