Tereza z Masterchefa u diváků pohořela: Připomíná ufňukanou Pavlínu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza z Masterchefa u diváků pohořela: Připomíná ufňukanou Pavlínu

Semifinalistka Tereza u diváků body nenasbírala, neboť... Připomíná ufňukanou Pavlínu!
Semifinalistka Tereza u diváků body nenasbírala, neboť... Připomíná ufňukanou Pavlínu! (TV Nova)

Letošní řada kulinářské show MasterChef přináší opět zajímavé osobnosti, ať v pozitivním či negativním smyslu. Mezi třicítkou semifinalistů je i studentka Tereza (25), která lidem nápadně připomíná neoblíbenou předloňskou finalistku Pavlínu Lubojatzky (28).

Dlouhovlasá Tereza okouzlila na začátku porotce řeckým pouličním pokrmem, který ji prý dokonale vystihuje. „Ne vždy je to perfektní, ale vlastně je to strašná zábava,“ popisuje studentka. Páni porotci poslali Terezu do semifinále, kde se s ostatními dnes večer popere o postup do finále. Jiný názor ale mají diváci.

„Přijde mi jako nová Pavlína,“ zaznívá na sociálních sítích. To není úplně potěšující zpráva, ale na druhou stranu... Ufňukaná Pavlínka, jak se finalistce předloňské řady přezdívalo, to možná i díky neustálým až nenávistným komentářům dotáhla až do finále, kde ji k potěšení většiny národa porazil sympatický Roman Staša (34). Jestli se Tereza prokouše semifinálovým kolem a dostane se na balkon k dalším 16 finalistům, můžete sledovat dnes ve 20:20 na Nově.

MasterChef Česko 2022: Co za maso si přivezla Vanda?

Video se připravuje ...

Martinův modrý život

Další výraznou osobností letošní řady je rozhodně Martin (40), který zaujme nejen svou vizáží, ale také naprosto ledovým klidem bez jakýchkoliv emocí. Sympatický vousáč vyznává tzv. modrý život. „Sprchuji se studenou vodou, mluvím slušně a každý den udělám jeden dobrý skutek,“ popsal Martin svůj styl života. Účast v MasterChefovi je pro něj proto velkou výzvou. Jak totiž prozradil, nerad chodí mezi lidi a je absolutně nespolečenský.

Besky z MasterChefa: Nové recepty už se nedají vymýšlet, musíme kombinovat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.