Hospitalizace hvězdy MasterChefa: Kašpárkovi selhalo srdce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hospitalizace hvězdy MasterChefa: Kašpárkovi selhalo srdce?

Radek Kašpárek
Radek Kašpárek (archiv Blesku)

Šéfkuchař a jeden z porotců pořadu MasterChef Radek Kašpárek (41) byl ve středu odpoledne urgentně převezen do špitálu. Tuto informaci potvrdila webu ŽivotvČesku.cz kuchařova manželka Andrea Kašpárková. Co se mu stalo?

Ještě den před rychlým převozem do nemocnice se Radek cítil skvěle, dokonce poskytl webu ŽivotvČesku.cz nejnovější informace o kulinářském pořadu MasterChef.

„Letos máme novinku, což jsou tři zlaté karty. Každý porotce má jednu a během castingů ji může dát svému favoritovi, ten se rovnou dostane do finálové šestnáctky,“ pochvaloval si šéfkuchař. Den poté bylo ale všechno jinak.

Kuchaři Punčochář a Kašpárek: Co prozradili o nové sérii MasterChefa?

Video se připravuje ...

Radek Kašpárek je v nemocnici. Přivezla ho záchranka," uvedl zdroj, který si nepřál být jmenován. Tuto informaci nicméně potvrdila i Kašpárkova žena. „Ano, je to pravda. Objevil se nějaký srdeční problém. Víc ale neřeknu, sama nemám zatím dost informací," reagovala Andrea těžkým hlasem. Není to totiž poprvé, co se Radek potýká se zdravotními problémy. Koncem roku 2020 podstoupil náročnou dvouhodinovou operaci v oblasti páteře.  

Besky z MasterChefa: Nové recepty už se nedají vymýšlet, musíme kombinovat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
1. 9. 2022 • 19:25

Závist a nenávist holt je sviňa. Co jste v životě dokázal vy?

jity
1. 9. 2022 • 19:24

Zřejmě jste neviděl nikoho kdo má váhu životu nebezpečnou. Ta manželka Radka to určitě není, takových žen je více než dost. Muži s pupkem jsou OK?

zuzakirsch
1. 9. 2022 • 08:36

Jemu i jeho chotí bych doporučila shodit čtvrt metráku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.