Finalisté MasterChefa Urban a Minaříková: Láska prochází žaludkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Finalisté MasterChefa Urban a Minaříková: Láska prochází žaludkem

Vojta Urban a Betty Minaříková se dali dohromady díky soutěži Masterchef. Nadále ale zůstávají soupeři...
Vojta Urban a Betty Minaříková se dali dohromady díky soutěži Masterchef. Nadále ale zůstávají soupeři... (Instagram)

O tom, že láska prochází žaludkem, se přesvědčili finalisté letošní řady soutěže MasterChef. Vojta Urban (29) vzplál vášní ke krásné Alžbětě Minaříkové (28). Ze soupeřů se tak stali parťáci, kteří se vzájemně podporují.

Kam se hrabou různé seznamovací reality show! Stačilo se přihlásit do boje o titul nejlepšího amatérského kuchaře, a rázem byla láska na světě. „Tak co, kdo z vás už to tušil? Šli jsme soutěžit a ze soupeře se stala spřízněná duše. Pořád nemůžeme uvěřit, že nám osud napsal takový příběh, a jsme rádi, že se o něj s vámi můžeme konečně podělit,“ napsali Vojta s Betty na sociální síť společně.

Jak šel čas se soutěží MasterChef. Co se stalo s vítězi minulých ročníků?

Video se připravuje ...

Po prozrazení jejich vztahu bude pro diváky zajímavé sledovat, jak se k sobě chovají před kamerami. Co ale bude, až dojde na ostří nože a jeden z nich bude muset soutěž opustit? Už teď Betty hodně prožívá, když jde Vojta před porotu, a nedejbože, když dostane náhodou černou zástěru, která může znamenat vypadnutí...

Vyléčil si neplodnost

Poté, co vyhrál titul Muž roku 2019, se Vojta naplno vrhl do práce. Tělo ale obrovský nápor nezvládlo a vystavilo mu pomyslnou stopku. „Oznámili mi, že jsem neplodný. Tělo totálně vypovědělo službu a tohle byl čelní náraz do zdi,“ popsal Vojta nelehké období. Ze dne na den změnil svůj život a za šest měsíců se prý bez jakýchkoliv prášků uzdravil.

MasterChef Česko 2022: Co za maso si přivezla Vanda?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.