Šok pro osmičku finalistů Masterchefa: Vrací se odpadlíci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šok pro osmičku finalistů Masterchefa: Vrací se odpadlíci!

Do MasterChefa se vrátili „odpadlíci“.
Do MasterChefa se vrátili „odpadlíci“. (TV Nova)

Budou se házet klacky pod nohy? Poslední šance probojovat se zpět do soutěže MasterChef je tady. Nadšení odpadlíků ovšem nesdílí osmička finalistů, pro které je to krok zpět.

Po úvodních slovech porotce Přemka Forejta (35), zamrzne finalistům úsměv na rtech. „Začínám tušit, ale snad nemám pravdu,“ pronese upřímně učitel Aco (27). „Pro aktuální osmičku to znamená krok dozadu,“ přidá se Sofie, která stejně jako ostatní rozhodne o osudu jednoho z navrátilců. Odpadlíci si totiž vyberou, kdo jim půjde pro suroviny, aby vytvořili ten nejlepší pokrm, který ho vrátí zpět do soutěže.

Do MasterChefa opět zavítali „odpadlíci“.

Video se připravuje ...

První šťastlivci si budou ještě vybírat podle sympatií, kamarádství a sázky na jistotu, že je nikdo nepotopí. Sofie zůstane jako poslední a zbude tak na Adama (31). Bude benjamínek soutěže, kterému se návrat dalšího člověka rozhodně nelíbí, taktizovat a potopí sympatického kreativce? Napínavý boj o návrat za titulem MasterChefa sledujte dnes ve 20.20 na Nově.

Účastníci MasterChefa museli vařit z odpadu...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.