Velký krok Pavlíny z MasterChefa: O tom si někteří mohou nechat zdát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velký krok Pavlíny z MasterChefa: O tom si někteří mohou nechat zdát!

Pavlína Lubojatzky
Pavlína Lubojatzky (Blesk)

Nemusela vyhrát, aby se lidem vryla do paměti. Kontroverzní soutěžící Pavlína Lubojatzky (28) ze čtvrté řady MasterChef, kde jí titul unikl kvůli Romanovi Stašovi (34) jen o vlásek, nezapadla do propadliště dějin televizní zábavy, ale naopak si vybudovala a udržela fanouškovskou základnu. Díky podpoře příznivců tak i bez titulu mohla vydat několik kuchařek, a nyní se dokonce odhodlala k velkému životnímu kroku.

Nenáviděná i milovaná – tak by se dala Pavlína Lubojatzky popsat. Drsná kritika ji ale nezlomila, naopak byla motivací, s níž lidem dokázala, že titul MasterChefa ani přízeň lidí k plnění snů člověk nepotřebuje. I dva roky po účinkování v soutěži amatérských kuchtíků je stále aktivní a nutno dodat, že se jí daří. Vydává kuchařky, vlastní e-shop s pomůckami do domácnosti a nyní se odhodlala k velké koupi.

MasterChef Česko: Pavlína se pokusí zbavit Pepy!

Video se připravuje ...

Jak zjistil web eXtra.cz, koupila Pavlína s manželem 810 metrů čtverečních orné půdy v obci na Kolínsku. To je mělo díky úvěru vyjít na necelých 5 milionů korun. Lze jen spekulovat, nač pozemek manželé pořídili. Je ovšem dost možné, že si tam jednoho dne vybudují své hnízdečko lásky, pakliže se pozemek změní na stavební. Vzhledem ke skutečnosti, že dvojice vlastní pražský byt 2+1, díky rostoucím cenám by v budoucnu mohli tyto peníze využít na zvelebování svého potenciálního domku.

MasterChef Česko: Pepovi se musí polechtat ego, tvrdí Pavlína.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Radek Hurdes
28. 10. 2022 • 20:37

Se poser.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.