Pohlreich končí na Primě: Nová televize, nová pravidla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohlreich končí na Primě: Nová televize, nová pravidla!

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich (archiv Blesku)

Jeden z nejznámějších českých šéfkuchařů Zdeněk Pohlreich (65) mění lokál, a to ve velkém! Nejenže po 13 letech opouští Primu a stěhuje se na konkurenční Novu, ale také nebude dále navštěvovat průměrné i mnohdy podprůměrné české restaurace, kterým se po několik let snažil pomáhat. Nyní se naopak zaměří na místní gastronomickou špici.

Některé restaurace zachránil, jiným nebylo pomoci. Svou misi v podobě pozvedávání úrovně českých restaurací každopádně Zdeněk Pohlreich po dlouhých letech ukončuje. Nastal čas se posunout dál a pro změnu divákům první komerční televizní stanice ukázat, že i u nás se najdou kvalitní restaurace, třebaže je o nich méně slyšet. Misky vah se bude snažit vyrovnat na TV Nova s pořadem „Pohlreichův souboj restaurací“, které stojí za to navštívit.

Čtvrteční Prostřeno!: Pohlreich v kuchyni

Video se připravuje ...

„Za poslední roky se stav české gastronomie proměnil k lepšímu. A tak už se mi nechce jezdit a nahánět ty, co to dělají špatně. Naopak, chtěl bych ukázat nejlepší restaurace. Ne nutně ty nejznámější, nechtěl bych ukazovat ty, které každý zná, které plní stránky médií. Spíš hledáme něco, čemu pracovně říkáme neobroušené diamanty, i když řada z nich se již opravdu pěkně blýská," prozradil webu ŽivotvČesku.cz.

Zásadní rozpor v manželství Zdeňka Pohlreicha: Kvůli covidu

Video se připravuje ...

Souboj se bude hodnotit velmi komplexně. Nepůjde pouze o pokrm jako takový. Důležitými faktory pro zákazníka jsou pochopitelně i vzhled a celkový chod podniku. Takto pečlivému hodnocení budou v každém díle čelit dvě restaurace. Stejně jako u primáckého pořadu i zde lze předpokládat, že vybrané restaurace nebudou mít v budoucnu nouzi o nové hosty.  



Přečtěte si
Miroslav Handšuh
7. 1. 2023 • 23:29

To je zajímavé, kolik blbečků to okomentuje.

Uživatel_973012
7. 1. 2023 • 22:11

Ten už bude jak Borhyová. Všude. Dejte s nima pokoj. Zase o pořad míň, na který se na Nově nebudu dívat. Nova jde do kopru.

picoda
7. 1. 2023 • 19:07

bursik
7. 1. 2023 • 18:46

Je s podivem kolik obdivu mají kuchaři,kadeřnici atd. Tenhle vulgární jednozavitnik s perverzní ucitkou je vrchol vseho

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.