Nečekaný konec šéfkuchaře! Pohlreich sekl s vařením | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nečekaný konec šéfkuchaře! Pohlreich sekl s vařením

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich (archiv Blesku)

Šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha (66) většina z nás zná díky jeho pořadu Ano, šéfe!, ve kterém se snažil pomáhat českým restauracím a hospodám. On sám vlastní několik podniků, ale sám v nich nevaří.

Pohlreich patří mezi mistry svého oboru. Sám vlastní tři restaurace a nedávno k nim přidal ještě cukrárnu Café Imperial Dolce. „Potřebovali jsme větší zázemí, lepší vybavení. Na webu nabízíme zákazníkům tři druhy chleba, pečivo, celé dorty, jednoporcové zákusky a minidezerty. Za vším stojí šéfcukrář Daniele Combi,“ pronesl Zdeněk pro Deník.cz.

Bidenova utajovaná návštěva Ukrajiny. Pavel odtajnil plány a Pohlreich šokoval vzpomínkami

Video se připravuje ...

Nejen, že Pohlreich netvoří dezerty ve své nově otevřené cukrárně, ale ani nevaří ve svých ostatních restauracích. „Teď už vaří ti, kteří to umějí,“ řekl šéfkuchař. V kuchyni už sice nekouzlí, ale své zkušenosti předává dál skrze kuchařky. Jeho nejnovější se jmenuje Zlatá klasika – recepty prověřené časem a najdete v ní recepty na tradiční českou kuchyni.

Čtvrteční Prostřeno!: Pohlreich v kuchyni

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
14. 12. 2023 • 19:18

mc; on tak nějak patří do pajzlu! Snažil se vydělávat i na covidu, založil si další účet a aby mu tam lidi posílali peníze, že je chudej, ale přesto, že bude vařit zadarmo pro nemocnici! Lže, jak hubu otevře a proč každého ošahává, každého drží za rameno, že mu tu pazouru lidi nesundaj! Věčně si utírá nos palcem a ukazováčkem a pak šáhne do jídla! Prase nečistý! Šizuňk !

ELLA Průšová
13. 12. 2023 • 22:34

5701106;

dyskrymynaclja
13. 12. 2023 • 20:07

Vaří 40let,tak umí víc než vajíčka a čaj.Ale uvařit dobré jídlo z kvalitních surovin není až taková věda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.