Babicovi nadobro přeskočilo? Pohlreicha si spletl s knížkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Babicovi nadobro přeskočilo? Pohlreicha si spletl s knížkou

Jiří Babica si po nějakém čase zase pustil pusu na špacír a rýpnul si do Pohlreicha.
Jiří Babica si po nějakém čase zase pustil pusu na špacír a rýpnul si do Pohlreicha.  (archiv FTV Prima, Dana Kolářová)

Zatímco pro uznávaného šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha (65) už lidový kuchař Jiří Babica (61), který vynikal zejména neznalostí technologických postupů, možná dávno upadl v zapomnění, Babicu to stále pálí. Na Zdeňkovi nenechá nit suchou pokaždé, když k tomu má příležitost. 

Babicovo sushi s párkem, kterým nahradíte kus prestižní rybky, tenkrát Pohlreich nenechal bez komentáře, dokonce vytvořil celospolečenský fenomén, který se používá dodnes. „Když nemáte párek, dejte tam vajíčko...“ A patrně mu šlo dát i za pravdu, že takhle se gastronomie skutečně nedělá. 

Prostor X: Rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem

Video se připravuje ...

Babica ale občasné rýpance Pohlreicha ne a ne přenést přes srdce, i když už si jde každý z nich vlastní cestou. „Kdyby držel hubu, tak jsme si každý mohli vařit, já pro domácnosti, on pro restaurace a nadávat jim,“ rozohnil se Babica na Pohlreicha v pořadu Face to Face.

„Já takový lidi nemám rád. Já jsem četl Rychlý šípy a to bylo moje krédo – pomáhej lidem. A jeho bych šoupnul do Bratrstva kočičích pracek. On to v sobě nemá, Babiš to nemá, Zeman to nemá, on to nemá. Jestli by Rychlý šípy vzali jednoho z těchto tří do svého klubu? Nevzali. Ani jednoho bobříka by nedostali,“ pokračoval v burácivém projevu. Nakonec ještě podotkl, že je světově uznávaný kuchař nýmand a že je mu jedno, jestli něco umí. 

Extrémně opatrný Štaidl, kde se covidem nakazil? A Pohlreich šokuje. Tváří nové seznamky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
27. 1. 2023 • 23:17

Pohlreich je nenasytnej člověk, sprostej šizuňk! Běžte s ním už do paďous! Bezcharakterní a namyšlená 0!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.