Válka Babici a Pohlreicha graduje: Schyluje se k násilí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Válka Babici a Pohlreicha graduje: Schyluje se k násilí!

Pohlreich kdysi s chutí zaútočil na Jiřího Babicu.
Pohlreich kdysi s chutí zaútočil na Jiřího Babicu. (Blesk – archiv FTV Prima, Martin Pekárek)

Dva velcí rivalové, kteří se už přes 13 let nemohou vystát. Kuchař Jiří Babica (61) se v minulosti stal obětí vtípků Zdeňka Pohlreicha (65) a vypadá to, že to dodnes nevydýchal. Nedávno dokonce pronesl, že kdyby Zdeňka potkal, mohlo by to skončit pěstmi.

Celý spor začal v roce 2009, kdy Babica začal na TV Nova vysílat svůj pořad Babicovy dobroty. Na konkurenční Primu ale tehdy nasadili silný kalibr, a to pořad Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem. Ten se nebál do svého kuchařského kolegy několikrát navézt a často si dělal legraci z jeho legendární hlášky s houbami. „A teď to důležitý: Kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby,“ pronesl kdysi Babica a dalo by se říct, že tento slogan se stal jeho vizitkou.

Čtvrteční Prostřeno!: Pohlreich v kuchyni

Video se připravuje ...

Jiří dává Pohlreichovi za vinu i to, že ho téměř celý národ vnímá jako „patlala“, který to v kuchyni vlastně vůbec neumí. „Pro mě jsou cílová skupina domácnosti, aby si lidé vařili sami doma. On ať si to dělá pro restaurace. Ale ať nenapadá, nedělá si srandu, nedělá z lidí k**tény. Namyšlenec. Urážel všechny diváky, kteří mě sledovali,“ pronesl Babica naštvaně v show Mr. Kubelík.

A zašel i o něco dál. „Vůbec žádný vztah spolu nemáme. Nula. Nikdy jsme se naštěstí nepotkali, jinak bych ho asi hned praštil. Ať se mi vyhýbá,“ pohrozil kuchař, který svého soka očividně nemůže ani cítit.

Prostor X: Rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
15. 7. 2022 • 10:19

měli by OBA jít do PRyč.....už se bojím zapnout TV, ,že na mě vykoukne Polrajch nebo Babica nebo někdo jiný, třeba Sapík.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.