Náhlá smrt nadaného kolegy Pohlreicha: Svině zůstávají a dobří lidé odcházejí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Náhlá smrt nadaného kolegy Pohlreicha: Svině zůstávají a dobří lidé odcházejí

V roce 2017 zavítal do hodonínské restaurace Westy Zdeněk Pohlreich, kterého bodrý Tyrolák Ludwig Westermair († 61) příjemně překvapil.
V roce 2017 zavítal do hodonínské restaurace Westy Zdeněk Pohlreich, kterého bodrý Tyrolák Ludwig Westermair († 61) příjemně překvapil. (FTV Prima)

V pořadu Ano šéfe platí šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (65) za obávaného kata. Jen jeden člověk za celou éru jej ale doslova dostal do kolen. Sympatický majitel restaurace Westy, kterému udělil hned tři hvězdy. Nyní jej ale zasáhla smutá zpráva. Ludwig Westermair náhle odešel. 

„Tohle je esence toho, jak má vypadat rodinný podnik. Chlap vzadu v kuchyni, manželka na place. Jednoduché uspořádání. Mně je to hrozné blízké,“ vyšvihl Westermairovi Pohlreich poklonu. Po odvysílání pořadu byla restaurace na dlouho vybookovaná a hosté se do Hodonína sjížděli ze všech koutů republiky. 

Čtvrteční Prostřeno!: Pohlreich v kuchyni

Video se připravuje ...

Aktuální dění bylo ale i přes příliv zákazníků natolik těžké, že se majitelé rozhodli přečkat energeticky náročnou zimu přerušením provozu. „Vzhledem k současné realitě, která nás radikálně a neomylně likviduje (ceny vstupů: energie, plyn, potraviny apod.), oznamuje naše rodinná restaurace ukončení provozu. V činnosti budeme pokračovat do konce října,“ prohlásili skrze svoje facebookové stránky. 

Nyní přišla ještě bolestnější zpráva. „Odešel můj jedinečný a ničím nenahraditelný muž, kterého jsem bezvýhradně milovala a vážila si jej pro jeho čistou duši, pevný charakter, profesionalitu, velkorysost a dobrotu,“ napsala zdrcená manželka Jana s dodatkem: „I v poslední chvíli jsem byla vedle něj a dnes už vím, že nikterak netrpěl. Co však v tuto chvíli neskutečně bolí, je to, že odchod mohl přijít o několik desítek let později."

„Nemá cenu spekulovat, je to ironie osudu. Jedete někam, opustíte svůj domov kvůli někomu, koho milujete a ten osud si s vámi takto pohraje. Je to smutné. Svině zůstávají a dobří lidé odcházejí. Je to bohužel tak,“ následně okomentoval úmrtí kolegy hvězdný šéfkuchař na Expresu.

Blesk Podcast: Očkování by mělo být povinné, myslí si Pohlreich

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_1320707
13. 4. 2023 • 20:12

To je vidět,když ty tu jsi stále.

caradac
19. 10. 2022 • 13:04

Nevím proč mi to hvězdičkuje slovo, který je přímo v nadpisu celýho článku. 😎

caradac
19. 10. 2022 • 13:03

Vy jste vtipná. On je asi taková ***, jako je Putin dobrák 🙂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.