Margita o Zagorové: Může se stát všechno a já ji nadobro ztratím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Margita o Zagorové: Může se stát všechno a já ji nadobro ztratím

Hanka Zagorová je opět v nemocnici!
Hanka Zagorová je opět v nemocnici! (Archiv)

Kolapsy souženou Hanu Zagorovou (75) už nenechává Štefan Margita (65) bez dozoru. Operní zpěvák se dokonce proměnil v kuchaře, milovanou Haničku prostě opečovává, jak se dá!  A tak je možné, že koncem prázdnin už manželé vyrazí na dovolenou do španělské Malagy, kde mají letní byt.

„Od té doby nebyla sama ani sekundu! Vím, že se vždy může stát všechno a já ji nadobro ztratím. A to bych nepřežil," emotivně prohlásil Štefan Margita na webu Nový Čas. Aby zpěvačku postavil co nejdříve na nohy, hledal inspiraci u toho nejpovolanějšího. Životabudičem se stala zejména hovězí polévka podle receptu Zdeňka Pohlreicha (65)!

Zagorová řekla, jak je to s jejich penězi! Štefan se jen smál

Video se připravuje ...

„Zelenina sa dá nejprve zapéct na dvacet minut do rozpálené trouby. Potom ji vyndáme a přidáme do vody k masu a pomalu vaříme – asi tři a půl hodiny. Každý den Hance něco vařím, připravuji ji to, na co má chuť, o co mě požádá. Připravuji to pro ni s velkou láskou,“ svěřil se operní zpěvák. 

Hana Zagorová otevřeně: Další nemoc si vybírá svou daň!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.