Zagorová chce do ciziny, má to ale háček! Nebo spíš hák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zagorová chce do ciziny, má to ale háček! Nebo spíš hák

Štefan a Hanka patří k nejvěrnějším párům českého showbyznysu.
Štefan a Hanka patří k nejvěrnějším párům českého showbyznysu. (archiv Blesku a Š. Margity)

Zpěvačka Hana Zagorová (75) toho měla v posledních měsících až nad hlavu. Koncem května zažila kolaps a upadla do bezvědomí. Strávila nějaký čas v nemocnici, ale teď už ji konečně propustili a ona se dle svých slov cítí mnohem lépe. Ráda by s manželem Štefanem Margitou (65) odletěla do Španělska, ale zdraví jí to tak úplně nedovolí.

Manželé mají ve španělské Málaze druhý dům, kam si dřív běžně jezdili odpočinout. Nicméně Zagorová stále musí docházet do nemocnice na krevní transfuze. „Museli bychom se dohodnout na transfuzích, které stále potřebuji. Naštěstí jsou dobré letecké spoje, takže bych mohla na otočku kvůli transfuzi do Prahy přiletět a pak zase zpátky odletět,“ vysvětlila Zagorová pro deník Blesk.

Hana Zagorová otevřeně: Další nemoc si vybírá svou daň!

Video se připravuje ...

K moři by se rád podíval i Margita, který si myslí, že změna prostředí dokáže divy. „Doma se sice nenudíme, ale změna je změna. K tomu bytečku, který tam máme, patří ve vnitrobloku také dva bazény s mořskou vodou. Mohli bychom se i koupat. A v září tam nebudou taková vedra, která ani jeden z nás moc nemá rád,“ pronesl operní pěvec. Pokud si to Hanka zvládne zařídit v nemocnici, mile ráda si odletí odpočinout.

Hanka Zagorová se po čase ukázala: Tvůrcům svého muzikálu poslal vzkaz!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
12. 7. 2022 • 11:24

Nikdy a nikomu bych neodepřel právo na léčbu i když to ji náročné,ať si Hanička odpočine a nabere síly k dalším vystoupením a koncertům.Smutné je že někteří jiní nenají ani 'Jménem republiky' zaručené stejné právo a léčbu a ani dovolání údajně nezapracovalo jelikož se nikomu nestala žádná újma.
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=3nlC­AZ7dVKU

tonny28
11. 7. 2022 • 23:00

HastaManana11
Tvoje babka nikoho nezajímá narozdíl od Hany Zagorové

ivanak
11. 7. 2022 • 20:05

Jejich starosti bych fakt nechtěla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.