Národ strnul v šoku: Margita nechtěl, aby se vědělo, že Hanka umírá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Národ strnul v šoku: Margita nechtěl, aby se vědělo, že Hanka umírá

Květen 2022
Květen 2022 (Foto Aha! – Tonda Tran, fb)

Tohle hodně moc bolí! Pěvecká legenda Hana Zagorová (†75), přezdívaná jednoduše Hanička-písnička, odešla včera do uměleckého nebe. Její nemocemi vyčerpané srdíčko dotlouklo v Ústavu hematologie a krevní transfúze, kde kvůli podlomenému zdraví v posledních dnech bojovala o život.

Informaci o úmrtí zpěvačky měl deník Aha! od spolupracovníků Hany Zagorové od pátečního dopoledne, ale mnoho hodin se vyčkávalo na oficiální potvrzení ze strany jejího manžela, operního pěvce Štefana Margity (66). „Promiňte, je to tak čerstvý,“ prohlásil v slzách pro server extra.cz. Dva týdny boje Zagorová podle zjištění deníku Aha! ležela přes dva týdny v nemocnici. Znovu totiž zkolabovala a proto ji lékaři převezli do Ústavu hematologie a krevní transfúze.

„Je to vážné! Mění jí krev, ale hlavně dostává silná antibiotika. Snad pomohou, modlím se za ni. Já ji tak strašně miluju,“ svěřil nám Štefan Margita v minulých dnech a zároveň nás požádal, abychom o dalším pobytu jeho ženy v nemocnici nepsali. „Je už tak moc slabá! Tolik toho vydržela. Ten covid to zase všechno rozjel,“ dodal. Informace, které nám svěřil, píšeme až nyní...

Hana Zagorová: Jaké byly počátky její kariéry?

Video se připravuje ...

Stále telefonoval

Margita po včerejší smrti své manželky neustále telefonoval. Přijímal kondolence od přátel a kolegů. Takřka všichni mu nabízejí pomoc - hlavně psychickou. Tolik svoji ženu miloval a nyní mu Hanka zemřela... Jak to bude s posledním rozloučením, nebylo z pochopitelných důvodů do uzávěrky tohoto vydání jasné.

Poslední vzkaz

„Zlatíčko moje, všechno nejlepší k tvým narozeninám. Miluju tě! Tvoje Hanka,“ napsala Zagorová 2. srpna na svém Facebooku a přidala fotku s manželem, který zrovna slavil 66. narozeniny. Od té doby už se fanouškům neozvala.

Ukázka z dokumentu Nedělej Zagorku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
28. 8. 2022 • 13:14

Margita se chtěl asi vyhnout soustrastným dotazům, jak je Hance, je pravda, že o ni měli její přátelé strach, ale v dosti případech by šlo pouze o zvědavost. A vzhledem ke stavu, v jakém Hanka byla, určitě o ní nechtěl podávat informace každému, chtěl s Hankou být až do jejího konce sám.

Jimmi
28. 8. 2022 • 07:18

Který pisálek tu tvrdí, že národ strnul v šoku? Proč mluví za národ. Byla to jedině a pouze soukromá záležitost Margity jako manžela a všichni ostatní to musí akceptovat!

Uživatel_5357732
27. 8. 2022 • 17:00

Ano, je to smutné, když se umírá, ale věk už měla, život si užila a posílání vzkazů do nebe....pěkná blbost. Stačilo, život jde dál.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.