Hana Zagorová (†75): Zádušní mše a pieta v divadle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hana Zagorová (†75): Zádušní mše a pieta v divadle

Hana Zagorová a Štefan Margita
Hana Zagorová a Štefan Margita (Blesk)

Jak to bude s posledním rozloučením? Zdrcený vdovec Štefan Margita (66) připravil jedno rozloučení s milovanou Haničkou formou zádušní mše a druhé jako pietu v Divadle Kalich.

Už zítra dá Margita milované Haničce písničce sbohem v jednom z pražských kostelů na Malé Straně. Tam chce být při zádušní mši pouze s rodinou a nejbližšími přáteli a kolegy. Den na to, ve středu, se otevře scéna Divadla Kalich v pražské Jungmannově ulici všem Hančiným příznivcům. Již od jedenácti až do sedmnácti hodin budou moct v divadle položit kytičku, poslouchat hudbu a poklonit se oblíbené hvězdě.

„Odehraje se to tam, kde dennodenně zní Hančiny písničky při intenzivních zkouškách muzikálu Biograf láska,“ řekl deníku Aha! mluvčí Jaroslav Panenka. „Už od pátku se na důstojné rozloučení chystáme,“ dodal. Zagorová zde v roce 2007 hrála v muzikálu Jack Rozparovač stárnoucí prostitutku Elizabeth.

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv

Video se připravuje ...

Pieta v Divadle kalich

Rozloučit se se Zagorovou mohou fanouši ve středu 31. srpna mezi 11 až 17 hodinou v pražském Divadle Kalich.

Spočine na Vyšehradě

Ostatky zpěvačky nechá Štefan uložit na Vyšehradě, kde má rodina už téměř 10 let hrob. Hanka sem už před několika lety nechala převézt své rodiče, protože byli pohřbeni na chalupě, kam to bylo hodně daleko. Pěvec chce, aby vše bylo zařízeno do narozenin, které by Zagorová oslavila již 6. září.

Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
29. 8. 2022 • 10:55

koukám že Vyšehrad je jen pro někoho. Dnes i hroby je možné sehnat jen pro někoho. Já tam chtěla manžela, ale vůbec nebyla šance. je tam podpultový prodej koukám! to jsme to dopracovali, ach jo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.