Česko ve smutku: Odešla Hana Zagorová! Co na to slavní? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Česko ve smutku: Odešla Hana Zagorová! Co na to slavní?

Hana Zagorová
Hana Zagorová (Marek Pátek, archiv Blesku)

Dle webu CNN Prima News zemřela po dlouhé nemoci Hana Zagorová. Celým národem milovaná zpěvačka už od mládí statečně bojovala s nemocí krve, v posledních letech se na jejím zdravotním stavu krutě podepsal covid a osteoporóza. „Promiňte, je to tak čerstvý," řekl eXtra.cz. Štefan Margita (66) v slzách.

„Musím být hodně v posteli, ale už jsem začala chystat desku. Mám zatím hotových sedm písniček a jsou moc krásný,“ těšila se ještě před nedávnem Hana Zagorová na milovaná pódia.

„Až to bude vypadat dobře, až budu podávat takový výkon, jaký jsem zvyklá, tak se rozběhnu a budu tam! Zatím to na rozběhnutí, musím říct, není...“ posteskla si legendární umělkyně v Blesku. Žel, tohle zpěvaččino přání se už bohužel nesplní.

„Tak hrozná zpráva, že tomu nemohu uvěřit. Tím, že si člověk zvyknul, že nebyla absolutně zdravá, tak i tak je to šok. Vždy se ke mně chovala ohromně a moc jsem z toho špatná!“ zdrceně špitla herečka Jiřina Bohdalová (91) v Blesku.„Nejsem schopný mluvit, trhá mi to srdce na kusy,“ svěřil se i šokovaný zpěvák Marek Ztracený (37).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.