Poslední rozloučení se Zagorovou: POKYNY POHŘEBNÍ SLUŽBĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Poslední rozloučení se Zagorovou: POKYNY POHŘEBNÍ SLUŽBĚ!

Hana Zagorová a Štefan Margita
Hana Zagorová a Štefan Margita (Blesk)

Čekají ho nejtěžší chvíle v životě! V pražském kostele na Malé Straně se dnes vdovec Štefan Margita (66) s rodinou a nejbližšími přáteli rozloučí s milovanou manželkou Hanou Zagorovou (†75), která zemřela v pátek 26. srpna.

Dnešní zádušní mše za zesnulou se koná od 14 hodin a je určena jen pro pozvané smuteční hosty. Pohřební služba Pegas dostala podle informací deníku Aha! od vdovce předem jasné instrukce.

Detaily posledních rozloučení, vzkaz milujícího manžela a poslední chvíle Hany Zagorové

Video se připravuje ...

Jen světlé barvy

Květiny a věnce, které si hosté budou objednávat, by měly být z gerber nebo růží, ale jen ve světlých barvách – bílé, žluté nebo růžové. Dá se předpokládat, že zdrcený manžel nechá z rudých růží udělat obří srdce nebo jiný tvar na důkaz jeho věčné lásky.

Nebyl schopen slova

Smrt milované Haničky ho srazila na kolena a – jak sám řekl deníku Aha! – není si jistý, že to zvládne... Když umírala v nemocnici, byl u jejího lůžka dva dny až do nevyhnutelného konce. Do posledního dechu ji držel za ruku a vyznával jí lásku. Když v pátek v 11 hodin opustila pozemský svět, nebyl schopen slova.

Blesk Podcast: Podcast: Budeš druhá Kubišová, řval tajemník na Zagorovou (†75)

Video se připravuje ...

Strach a beznaděj

Až o šest hodin později se s krvácejícím srdcem vyznal na sociální síti: „Na dnešní jedenáctou hodinu už nikdy nezapomenu. Strach, úplná beznaděj, že jsem tě navždy ztratil a že už nejsi a nebudeš. Návrat do prázdného bytu mě drásá. Koukám na tvé věci a každý krok mi tě tu připomíná,“ napsal zdrcený vdovec.



Přečtěte si
jarmilah
30. 8. 2022 • 10:26

A co je paní Inka Vám do toho? Proč to komentujete? Sbalte se a vypadněte z diskuzi....

Inka
30. 8. 2022 • 08:03

Chápu, správně, že všichni, kteří se účastní rozloučení mají dáno, s jakou květinou přijít ? Trochu zcestné něco takového požadovat ! Doposud platilo * díky všem *
za účast, vzpomínky, kytičku...
Naštěstí nás se to netýka !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.