Vágner vyřkl NE: Bez Zagorové ani ránu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vágner vyřkl rezolutní NE: Bez Zagorové ani ránu!

Karel Vágner a Hana Zagorová
Karel Vágner a Hana Zagorová (archiv Blesku)

Zpěvák Karel Vágner (80) oslavil v březnu kulaté osmdesáté narozeniny. Uspořádal soukromou oslavu a byla to pořádná divočina. Jeho syn Josef Vágner (31) ale prozradil, že očekávaný koncert k tátovým osmdesátinám se konat nebude. Proč?

Pepa pro tátu organizoval koncert k jeho 75. narozeninám, a proto se dalo čekat, že se bude podílet i na tom k osmdesátinám. Karel Vágner to ale v pražské Lucerně roztočit nechce. „Nejdřív jsem tátův názor, že svoje osmdesátiny oficiálně slavit nechce, nechápal. Přišlo mi to líto, protože na něm vidím, že ho baví být ve společnosti a bavit lidi,“ svěřil se Josef pro Super.cz.

Dagmar Havlová na oslavě Karla Vágnera: Promluvila o svých vnučkách!

Video se připravuje ...

„Pak jsem mu musel dát za pravdu. Tu Lucernu, kde byli jeho dlouholetí spolupracovníci a kamarádi jako Karel Gott (✝80). Meky Žbirka (✝69) anebo ještě zdravá Hana Zagorová (75), si chce ponechat," dodal na závěr. Táta si navíc prý moc užil svojí oslavu narozenin, kde dokonce tančil na stole.

KAREL VÁGNER

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
9. 7. 2022 • 09:29

Rozum musí zvítězit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.