Tajemství koncertu Zagorové a Margity: Vystoupit měli Kotvald a Hložek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajemství koncertu Zagorové a Margity: Vystoupit měli Kotvald a Hložek

Výročí si doma oslaví později.
Výročí si doma oslaví později. (archiv Blesku)

To je ale překvapení! V několikrát kvůli covidu odloženém koncertu Hany Zagorové (75) a Štefana Margity (65) s názvem Konečně společně měli vystoupit také bývalí parťáci Petr Kotvald (62) a Standa Hložek (67), kteří spolu nezpívají od roku 1986, tedy dlouhých 36 let. A Holky z naší školky spolu nezapějí ani tentokrát...

Měli být na hudebním zážitku dárkem navíc. A nejen pro diváky, ale také pro zpívající manželský pár. K vymodlenému vystoupení ale bohužel kvůli zdravotní indispozici Haničky písničky nedošlo. Producent Tomáš Ságl (49) ve středu, kdy se měl koncert po všech peripetiích konat, zavzpomínal na roky příprav. „Tak dneska se tento úžasný koncert měl konat... Co z něj za střípky a celkový duševní otisk mimo materiální ztráty zbylo? Krásné vzpomínky na pracovní i soukromá setkání s milými umělci v čele s Haničkou a Štefanem,“ svěřil se producent.

Hana Zagorová otevřeně: Další nemoc si vybírá svou daň!

Video se připravuje ...

 

„Teď už to říct můžu, měl tam být i Petr Kotvald se Standou Hložkem! Oba jsou, každý jinak, super...“ konstatoval Ságl. Zároveň s tím také odhalil, proč mají lidé zpěvačku a operního pěvce tak rádi. „V přítomnosti Hanky a Štefana je člověku nějak víc dobře,“ přiznal. „Důležité je zdraví, zdraví Hanky a láska... láska Štefana a naše. A ta ji uzdraví. A my se na Hanku a Štefana těšíme jinde a jindy,“ dodal producent Ságl. K neuskutečněnému koncertu ale naštěstí vzniklo CD Konečně společně, kde najdou posluchači například píseň Sláva je bál, Adieu, Já nemám strach a Ave Maria.

Hanka Zagorová se po čase ukázala: Tvůrcům svého muzikálu poslal vzkaz!

Video se připravuje ...

Celý článek naleznete v tištěné podobě nedělního Aha! (19. 6. 2022)



Přečtěte si
-bello-
19. 6. 2022 • 12:45

CD vydali vlastním nákladem, ne?
Kdypak se jim to vrátí, už vidím ty fronty!

Alva
19. 6. 2022 • 09:39

Paní Zagorová, buďte soudná, odejít je třeba včas a s grácií, jinak je to opravdu už trapné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.