Pohlreich o výhrůžkách Babici: Že mi chce rozbít hubu? To by se mu ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pohlreich o výhrůžkách Babici: Že mi chce rozbít hubu? To by se mu ...

Pohlreich si mladšího kolegu často ve svých pořadech dobíral
Pohlreich si mladšího kolegu často ve svých pořadech dobíral (Blesk – archiv FTV Prima, Martin Pekárek)

„Nikdy jsme se naštěstí nepotkali, jinak bych ho asi hned praštil. Ať se mi vyhýbá,“ vyhrožoval známému šéfkuchaři Jiří Babica (61) v pořadu Mr. Kubelík show. Co na to Zdeněk Pohlreich (65)?

„Že mi chce rozbít hubu? To by se mu asi mohlo povést. Vůbec nevím, co ho trápí. Nesleduju to a nemám k tomu co říct. Zřejmě to bude stát na nějakých televizních reprízách. Ale tohle je opravdu stoletá historie, podle mě to vůbec nestojí za řeč," tvrdí Zdeněk Pohlreich na webu eXtra.cz a dodává: „Je pravda, že jsem o něm neřekl hezký věci, tak se mu ani nedivím."

Blesk Podcast: Očkování by mělo být povinné, myslí si Pohlreich

Video se připravuje ...

A čím Pohlreich kolegu Babicu vlastně namíchl? „Mám stejnou gastronomii, co má on. Já dělal deset let v Alcronu a Ambassadoru, zatímco panáček dělal v Restauracích a jídelnách Praha 1 (jenže i Pohlreich pracoval v Alcronu – pozn. red.). Pro mě jsou cílová skupina domácnosti, aby si lidé vařili sami doma. On ať si to dělá pro restaurace. Ale ať nenapadá, nedělá si srandu, nedělá z lidí k**tény. Namyšlenec. Urážel všechny diváky, kteří mě sledovali. Měl jsem milion a půl lidí, tak hned s pandou, to je ten s těma očima (Roman Vaněk – pozn. red.), rozjeli obrovský…, tak jsem byl za blbce.“

Zdeněk Pohlreich v kuchyni Prostřeno!:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.